Dejlig eftermiddag

6. januar 2012

20120106-180729.jpg

Har haft en skøn eftermiddag i selskab med en god veninde, som bare dumpede ind af døren. Jeg elsker at Jette er én af den slags mennesker, som bare kommer forbi uden uden af vi behøver af aftale noget først. Verdenen er blevet vendt, mens et par Chai Latte er blevet drukket. En bedre start på en tiltrængt weekend kunne jeg ikke have ønsket. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply qvinde 7. januar 2012 at 00:10

  Til gengæld mindes jeg også at huske at den der Jette ikke blot er impulsiv og meget sød, men også en kende sjovere end bare ….. 🙂

  • Reply Catarina 7. januar 2012 at 08:38

   @Qvinde – du husker helt rigtigt. Måske jeg skal se om jeg ik’ skal holde en komsammen, igen. 🙂

 • Reply qvinde 7. januar 2012 at 13:42

  Jeg kommer :o))))

  • Reply Catarina 7. januar 2012 at 16:34

   @Qvinde – deal. Glæder mig. 🙂

  Skriv gerne en kommentar