Menu
Weblog

Nogle gange er det så lidt der skal til

I torsdags skrev jeg om et lille problem jeg havde ude i maskinrummet, og da ingen andre havde det problem, viste jeg, at det måtte været lokalt. Så her i dag, startede jeg med at deaktivere et plugin, nemlig Site Stats (Jetpack), og det viste sig at “Indkommende links” så virkede. Pis tænkte jeg, for det plugin, havde jeg ikke lyst til at undvære. Jeg aktiverer det igen, og sørme om ikke “Indkommende links” stadig virkede. Altså en reaktivering, var det hele der skulle til. Dejligt, når det er så let. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    7. januar 2012 at 13:13