Menu
Bloggen & Bloggeriet

Nogle gange er det så lidt der skal til

I torsdags skrev jeg om et lille problem jeg havde ude i maskinrummet, og da ingen andre havde det problem, viste jeg, at det måtte været lokalt. Så her i dag, startede jeg med at deaktivere et plugin, nemlig Site Stats (Jetpack), og det viste sig at “Indkommende links” så virkede. Pis tænkte jeg, for det plugin, havde jeg ikke lyst til at undvære. Jeg aktiverer det igen, og sørme om ikke “Indkommende links” stadig virkede. Altså en reaktivering, var det hele der skulle til. Dejligt, når det er så let. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Therese
  7. januar 2012 at 11:25

  Hi hi 🙂

  SVAR
  • Catarina
   7. januar 2012 at 13:13

   @Therese – nemlig. 🙂

   SVAR
 • qvinde
  7. januar 2012 at 13:43

  Jeg fatter ik en skid af hvad du taler om, priser mig bare over at kende sådan nogle der ved meget meget mere end jeg 🙂

  SVAR
  • Catarina
   7. januar 2012 at 16:34

   @Qvinde – Det er godt vi kan bruge hinanden til noget forskelligt. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar