Nogle gange er det så lidt der skal til

7. januar 2012

I torsdags skrev jeg om et lille problem jeg havde ude i maskinrummet, og da ingen andre havde det problem, viste jeg, at det måtte været lokalt. Så her i dag, startede jeg med at deaktivere et plugin, nemlig Site Stats (Jetpack), og det viste sig at “Indkommende links” så virkede. Pis tænkte jeg, for det plugin, havde jeg ikke lyst til at undvære. Jeg aktiverer det igen, og sørme om ikke “Indkommende links” stadig virkede. Altså en reaktivering, var det hele der skulle til. Dejligt, når det er så let. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Therese 7. januar 2012 at 11:25

  Hi hi 🙂

  • Reply Catarina 7. januar 2012 at 13:13

   @Therese – nemlig. 🙂

 • Reply qvinde 7. januar 2012 at 13:43

  Jeg fatter ik en skid af hvad du taler om, priser mig bare over at kende sådan nogle der ved meget meget mere end jeg 🙂

  • Reply Catarina 7. januar 2012 at 16:34

   @Qvinde – Det er godt vi kan bruge hinanden til noget forskelligt. 😀

  Skriv en kommentar