Nogle gange er det så lidt der skal til

7. januar 2012

I torsdags skrev jeg om et lille problem jeg havde ude i maskinrummet, og da ingen andre havde det problem, viste jeg, at det måtte været lokalt. Så her i dag, startede jeg med at deaktivere et plugin, nemlig Site Stats (Jetpack), og det viste sig at “Indkommende links” så virkede. Pis tænkte jeg, for det plugin, havde jeg ikke lyst til at undvære. Jeg aktiverer det igen, og sørme om ikke “Indkommende links” stadig virkede. Altså en reaktivering, var det hele der skulle til. Dejligt, når det er så let. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Therese 7. januar 2012 at 11:25

  Hi hi 🙂

  • Reply Catarina 7. januar 2012 at 13:13

   @Therese – nemlig. 🙂

 • Reply qvinde 7. januar 2012 at 13:43

  Jeg fatter ik en skid af hvad du taler om, priser mig bare over at kende sådan nogle der ved meget meget mere end jeg 🙂

  • Reply Catarina 7. januar 2012 at 16:34

   @Qvinde – Det er godt vi kan bruge hinanden til noget forskelligt. 😀

  Skriv gerne en kommentar