Endnu en fin app

4. februar 2012

Siden vi flyttede ind i huset her i 2004, har vi kun haft en stueantenne og har været glad for det, for de mange tvkanaler vi havde før, gjorde at vi bare zappede fra kanal til kanal, uden egentlig rigtig at se noget. Nu tender vi for tv’et når der er noget vi vil se og eller ikke.
Der er dog én ting vi har savnet og det var at kunne se de forskellige vintersportsprogrammer.

20120204-140858.jpg

Men i dag fandt jeg en iPad-app til Eurosport og med den og min HDMI adabter sat til tv’et, er det nu muligt at se vintersport. Og kvaliteten, ja den er helt i top, så i eftermiddag skal vi se mændenes jagtstart som starter her kl. 15:30.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Anne 4. februar 2012 at 14:50

    jamen alle de apps…må vist snart have sparet sammen til den i-pad 🙂 skisme smart :Ø)

    • Reply Catarina 4. februar 2012 at 17:00

      @Anne – jeg vil nødig undvære min. Den har helt og holdent erstattet min pc. Bruger ikke andet end den lille pad. 🙂

    Skriv gerne en kommentar