Menu
Hos os

En god blanding

20120211-121008.jpg

Jeg har tidligere lavet min egen Chai-te blanding, da jeg ikke helt kunne finde en som tiltalte mig. Men det er slut nu. For noget tid siden fandt jeg nemlig lige den Chai, som var Chaien til mine smagsløg og det endda i Winthers Kaffe i Odense. I sidste uge var jeg derinde for at hente en portion til, men der havde de desværre udsolgt, og fik først på lager igen her i denne uge. Så da forretningens åbnede, stod jeg klar.

20120211-121018.jpg

Nu er der købt et helt kilo og det som ikke kunne være i bøtten til te, er forsvarligt pakket ind, så aromaen ikke forsvinder. Umm, altså hvor er det godt med en god Chai Latte, har virkelig savnet sådan et godt stort glas her i ugens løb.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    11. februar 2012 at 16:46