En god blanding

20120211-121008.jpg

Jeg har tidligere lavet min egen Chai-te blanding, da jeg ikke helt kunne finde en som tiltalte mig. Men det er slut nu. For noget tid siden fandt jeg nemlig lige den Chai, som var Chaien til mine smagsløg og det endda i Winthers Kaffe i Odense. I sidste uge var jeg derinde for at hente en portion til, men der havde de desværre udsolgt, og fik først på lager igen her i denne uge. Så da forretningens åbnede, stod jeg klar.

20120211-121018.jpg

Nu er der købt et helt kilo og det som ikke kunne være i bøtten til te, er forsvarligt pakket ind, så aromaen ikke forsvinder. Umm, altså hvor er det godt med en god Chai Latte, har virkelig savnet sådan et godt stort glas her i ugens løb.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “En god blanding”

  • Ihhh så troede jeg lige der var en webshop, men der blev jeg snydt. Jeg må på jagt i det københavnske.

    Men fedt at kunne købe en god færdigblandet chai i stedet for selv at skulle stå og lave det. Synes alt det der chai pulver man kan købe er aaaaalt for sødt. Men jeg har heller ikke lige tålmodighed til at stå og koge hver gang.

    • @Mia – jeg har én gang prøvet pulveret og efter det glas, blev resten smidt direkte i skraldespanden. For som du skriver, så er det simpelthen for sødt. Men med denne blanding og en mælkeskummer er det som at hære englene synde. 🙂

      Du må på jagt i nogle af kaffe/te-butikkerne. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.