En god blanding

11. februar 2012

20120211-121008.jpg

Jeg har tidligere lavet min egen Chai-te blanding, da jeg ikke helt kunne finde en som tiltalte mig. Men det er slut nu. For noget tid siden fandt jeg nemlig lige den Chai, som var Chaien til mine smagsløg og det endda i Winthers Kaffe i Odense. I sidste uge var jeg derinde for at hente en portion til, men der havde de desværre udsolgt, og fik først på lager igen her i denne uge. Så da forretningens åbnede, stod jeg klar.

20120211-121018.jpg

Nu er der købt et helt kilo og det som ikke kunne være i bøtten til te, er forsvarligt pakket ind, så aromaen ikke forsvinder. Umm, altså hvor er det godt med en god Chai Latte, har virkelig savnet sådan et godt stort glas her i ugens løb.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply FruE 11. februar 2012 at 16:22

  Samme sted som jeg køber min chai tea 🙂

  • Reply Catarina 11. februar 2012 at 16:46

   @FruE – 🙂

 • Reply Mia 11. februar 2012 at 18:21

  Ihhh så troede jeg lige der var en webshop, men der blev jeg snydt. Jeg må på jagt i det københavnske.

  Men fedt at kunne købe en god færdigblandet chai i stedet for selv at skulle stå og lave det. Synes alt det der chai pulver man kan købe er aaaaalt for sødt. Men jeg har heller ikke lige tålmodighed til at stå og koge hver gang.

  • Reply Catarina 11. februar 2012 at 18:39

   @Mia – jeg har én gang prøvet pulveret og efter det glas, blev resten smidt direkte i skraldespanden. For som du skriver, så er det simpelthen for sødt. Men med denne blanding og en mælkeskummer er det som at hære englene synde. 🙂

   Du må på jagt i nogle af kaffe/te-butikkerne. 🙂

  Skriv en kommentar