Skidag

20120212-140904.jpg

I dag ser vi en del Eurosport, for der er langrend og skiskydning og det er vi altså ret så vild med. Det hele forgår, med et HDMI kabel fra iPaden til tv’et. Cool og yderst smart. Pay pr. månede, er noget jeg kan li’ for tv-pakker er ikke os. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.