Indigredienser:
• 250 g smør
• 250 g sukker
• 1 æggeblomme
• 3-4 spsk. vand
• 350-400 g mel
• Hindbærmarmelade
Fremgangsmåde:
Smør, sukker og æg piskes godt, tilsæt vand og derefter melet lidt efter lidt. Samle dejen til en fast og fedtet klump og stil den til hvile i køleskabet i en timestid.
Tag dejen ud af køleskabet og del den i to. Lav en rektangel og læg dejen på en bageplade med bagepapir. Gør rektanglen færdig på pladen. Gentag med den anden klump.
Bages ved 210° i ca. 10 minutter.
Når stængerne er ferdigbagte tages de ud, men forbliver på pladen.
Smør hindbærmarmelade på den rektangel som ligger tættest på dig.
Tag derefter fat i bagepapiret bag den anden rektangel og læg den over den første rektangel. Træk nu stangen med bagepapir over på en rist, og lad ligge en timestid.
Pymt med glasur og skær derefter ud i mindre stykker.
10 kommentar
Catarina
18. februar 2012 at 19:33