Menu
Bageriet / Kogebogen

Genfersnitter/hindbærsnitter

20120218-181856.jpg

Indigredienser:
• 250 g smør
• 250 g sukker
• 1 æggeblomme
• 3-4 spsk. vand
• 350-400 g mel
• Hindbærmarmelade

Fremgangsmåde:
Smør, sukker og æg piskes godt, tilsæt vand og derefter melet lidt efter lidt. Samle dejen til en fast og fedtet klump og stil den til hvile i køleskabet i en timestid.

Tag dejen ud af køleskabet og del den i to. Lav en rektangel og læg dejen på en bageplade med bagepapir. Gør rektanglen færdig på pladen. Gentag med den anden klump.

20120218-182215.jpg

Bages ved 210° i ca. 10 minutter.

Når stængerne er ferdigbagte tages de ud, men forbliver på pladen.

20120218-182016.jpg

Smør hindbærmarmelade på den rektangel som ligger tættest på dig.

20120218-182135.jpg

Tag derefter fat i bagepapiret bag den anden rektangel og læg den over den første rektangel. Træk nu stangen med bagepapir over på en rist, og lad ligge en timestid.

20120218-182311.jpg

Pymt med glasur og skær derefter ud i mindre stykker.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

10

8 Kommentar

  • Catarina
    18. februar 2012 at 19:33