Menu
Bageriet / Kogebogen

Genfersnitter/hindbærsnitter

20120218-181856.jpg

Indigredienser:
• 250 g smør
• 250 g sukker
• 1 æggeblomme
• 3-4 spsk. vand
• 350-400 g mel
• Hindbærmarmelade

Fremgangsmåde:
Smør, sukker og æg piskes godt, tilsæt vand og derefter melet lidt efter lidt. Samle dejen til en fast og fedtet klump og stil den til hvile i køleskabet i en timestid.

Tag dejen ud af køleskabet og del den i to. Lav en rektangel og læg dejen på en bageplade med bagepapir. Gør rektanglen færdig på pladen. Gentag med den anden klump.

20120218-182215.jpg

Bages ved 210° i ca. 10 minutter.

Når stængerne er ferdigbagte tages de ud, men forbliver på pladen.

20120218-182016.jpg

Smør hindbærmarmelade på den rektangel som ligger tættest på dig.

20120218-182135.jpg

Tag derefter fat i bagepapiret bag den anden rektangel og læg den over den første rektangel. Træk nu stangen med bagepapir over på en rist, og lad ligge en timestid.

20120218-182311.jpg

Pymt med glasur og skær derefter ud i mindre stykker.

10 kommentar

  • Catarina
    18. februar 2012 at 19:33