Menu
Familieliv

En god tallerkenfuld

Fastfood behøver ikke være papfed mad fra diverse “speciel restauranter”. Her tog madlavningen ikke mere en 35 minutter og alle var glade. 🙂

20120218-185328.jpg

Små dampede gylerødder, chillimarinerede rosenkål, coleslaw, timiankogte derefter let stegte kartofler, kalkun vendt i diverse krydderurter inden stigning.

0

4 kommentar

 • Deborah
  19. februar 2012 at 12:50

  Nej det behøver ikke tage længe, at lave et velsmagende og ovenikøbet sundt måltid i modsætning til, hvad mange tror. Hvad blev der er af dine flotte fotos foroven – dem savner jeg!

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2012 at 13:51

   @Deborah – Her er det i hvert fald den bedste form for fastfood. 🙂

   Ang. Toppen, så jeg trængte til at den blev lettet lidt. Synes lige pludselig at den var lidt tung. 🙂

   Reply
 • Jonna
  21. februar 2012 at 10:11

  Hvordan laver du de rosenkål kender jeg ikke lige. Og holder meget af kogte rosenkål, men vil da gerne prøve dem som du laver dem ser lækker ud.

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2012 at 20:12

   @Jonna – Her er vi også vilde med rosenkål i alle afskygninger. Denne har jeg kogt kålen, ikke så meget at de er smattede. Når de er kølet af, det gør jeg med lige at smide dem under koldt vand, det gør at de ikke koger videre. Derefter deles de i halve og så heldet jeg en smule sød chillisauce (dem på flasker) over samt en lille smule frisk chili, hvis man lige vil gi’ dem et kick. Derefter kommer de på køl og serveres kolde som tilbehør. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar