Søndagslangsomhed

19. februar 2012

20120219-174017.jpg

Søndagen er langsom og blevet brugt på tanker, tanker om stort og småt, bl.a. det der kommer ud af bloggeriet og det det tager. Ord er stærke på skrift og kan ofte modtages anderledes end tilsigtet. Hvis fejl er det. Nok mest afsenderen, da budskabet ikke blev formidlet korrekt og klart. Men sådan er der jo så meget. Dagdrømmeri har der osse været massr af plads til, samt en del snakken omkring sommerferie. Jeg glæder mig til den tid kommer og til at se hvor vi ender op hende. Campinglivet er dejligt frit og ubekymret.

Altså en søndag hvor intet har drejet sig om noget specielt, men alligevel en masse.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Olines 19. februar 2012 at 18:27

  Det er godt engang imellem at tænke lidt over livet og det der følger. Og du har ret, ord kan virke hårde og blive misforstået, det er modtageren der bestemmer budskabet. Det at blogge giver os en mulighed for, at øve os i at være afsendere og i at formidle det budskab vi gerne vil af med!
  Sommer, ah ja tak!

  • Reply Catarina 19. februar 2012 at 19:11

   @Olines – Jeg øver mig stadig, og det tror jeg kommer til resten af mit blogliv. Men efterhånden lære jeg at træde varsomt.

   Ja, nu må sol, varme og sommer godt komme. Og hvis den vil vare længere i år, så skal du ikke høre mig klage. 🙂

 • Reply Helle K. 19. februar 2012 at 18:47

  Åh ja snart er foråret kommet og sommeren – jeg glæder mig 🙂
  Det kan meget let blive misforstået, hvis man ikke er hel klar i mælet, eller noget er underforstået…

  • Reply Catarina 19. februar 2012 at 19:14

   @Helle K. – Jeg glæder mig osse. 🙂

   Såecielt det underforstået kan jeg slet ikke forholde mig til ej heller hvis nogen skriver “kryptisk”, det gir ikke mening for mig at skrive sådan, for hvad opnås? Misforståelser!

   Ha’ en dejlig aften. 🙂

 • Reply RAV OG KRAT 19. februar 2012 at 19:46

  Det er så skønt med disse hyggedag…
  Uha…det skrevne ord er ikke nemt, og hvor kan man nogle gange blive misforstået. Ord kan opfattes på mange forskellige måder alt afhængigt af modtageren. Vi kan kun gøre vores bedste ;-D

  • Reply Catarina 20. februar 2012 at 07:38

   @Gitte – Modtagerens sindsstemning er også afgørende for hvordan ordene modtages, men gør vi vores bedste, så kan vi ikke gøre ret meget mere. 🙂

  Skriv gerne en kommentar