Menu
Hos os / Hverdagen

Søndagslangsomhed

20120219-174017.jpg

Søndagen er langsom og blevet brugt på tanker, tanker om stort og småt, bl.a. det der kommer ud af bloggeriet og det det tager. Ord er stærke på skrift og kan ofte modtages anderledes end tilsigtet. Hvis fejl er det. Nok mest afsenderen, da budskabet ikke blev formidlet korrekt og klart. Men sådan er der jo så meget. Dagdrømmeri har der osse været massr af plads til, samt en del snakken omkring sommerferie. Jeg glæder mig til den tid kommer og til at se hvor vi ender op hende. Campinglivet er dejligt frit og ubekymret.

Altså en søndag hvor intet har drejet sig om noget specielt, men alligevel en masse.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    19. februar 2012 at 19:11