Menu
Hos os / Hverdagslivet...

Søndagslangsomhed

20120219-174017.jpg

Søndagen er langsom og blevet brugt på tanker, tanker om stort og småt, bl.a. det der kommer ud af bloggeriet og det det tager. Ord er stærke på skrift og kan ofte modtages anderledes end tilsigtet. Hvis fejl er det. Nok mest afsenderen, da budskabet ikke blev formidlet korrekt og klart. Men sådan er der jo så meget. Dagdrømmeri har der osse været massr af plads til, samt en del snakken omkring sommerferie. Jeg glæder mig til den tid kommer og til at se hvor vi ender op hende. Campinglivet er dejligt frit og ubekymret.

Altså en søndag hvor intet har drejet sig om noget specielt, men alligevel en masse.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Olines
  19. februar 2012 at 18:27

  Det er godt engang imellem at tænke lidt over livet og det der følger. Og du har ret, ord kan virke hårde og blive misforstået, det er modtageren der bestemmer budskabet. Det at blogge giver os en mulighed for, at øve os i at være afsendere og i at formidle det budskab vi gerne vil af med!
  Sommer, ah ja tak!

  SVAR
  • Catarina
   19. februar 2012 at 19:11

   @Olines – Jeg øver mig stadig, og det tror jeg kommer til resten af mit blogliv. Men efterhånden lære jeg at træde varsomt.

   Ja, nu må sol, varme og sommer godt komme. Og hvis den vil vare længere i år, så skal du ikke høre mig klage. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  19. februar 2012 at 18:47

  Åh ja snart er foråret kommet og sommeren – jeg glæder mig 🙂
  Det kan meget let blive misforstået, hvis man ikke er hel klar i mælet, eller noget er underforstået…

  SVAR
  • Catarina
   19. februar 2012 at 19:14

   @Helle K. – Jeg glæder mig osse. 🙂

   Såecielt det underforstået kan jeg slet ikke forholde mig til ej heller hvis nogen skriver “kryptisk”, det gir ikke mening for mig at skrive sådan, for hvad opnås? Misforståelser!

   Ha’ en dejlig aften. 🙂

   SVAR
 • RAV OG KRAT
  19. februar 2012 at 19:46

  Det er så skønt med disse hyggedag…
  Uha…det skrevne ord er ikke nemt, og hvor kan man nogle gange blive misforstået. Ord kan opfattes på mange forskellige måder alt afhængigt af modtageren. Vi kan kun gøre vores bedste ;-D

  SVAR
  • Catarina
   20. februar 2012 at 07:38

   @Gitte – Modtagerens sindsstemning er også afgørende for hvordan ordene modtages, men gør vi vores bedste, så kan vi ikke gøre ret meget mere. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar