Søndagslangsomhed

20120219-174017.jpg

Søndagen er langsom og blevet brugt på tanker, tanker om stort og småt, bl.a. det der kommer ud af bloggeriet og det det tager. Ord er stærke på skrift og kan ofte modtages anderledes end tilsigtet. Hvis fejl er det. Nok mest afsenderen, da budskabet ikke blev formidlet korrekt og klart. Men sådan er der jo så meget. Dagdrømmeri har der osse været massr af plads til, samt en del snakken omkring sommerferie. Jeg glæder mig til den tid kommer og til at se hvor vi ender op hende. Campinglivet er dejligt frit og ubekymret.

Altså en søndag hvor intet har drejet sig om noget specielt, men alligevel en masse.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Søndagslangsomhed”

 • Det er godt engang imellem at tænke lidt over livet og det der følger. Og du har ret, ord kan virke hårde og blive misforstået, det er modtageren der bestemmer budskabet. Det at blogge giver os en mulighed for, at øve os i at være afsendere og i at formidle det budskab vi gerne vil af med!
  Sommer, ah ja tak!

  • @Olines – Jeg øver mig stadig, og det tror jeg kommer til resten af mit blogliv. Men efterhånden lære jeg at træde varsomt.

   Ja, nu må sol, varme og sommer godt komme. Og hvis den vil vare længere i år, så skal du ikke høre mig klage. 🙂

 • Åh ja snart er foråret kommet og sommeren – jeg glæder mig 🙂
  Det kan meget let blive misforstået, hvis man ikke er hel klar i mælet, eller noget er underforstået…

  • @Helle K. – Jeg glæder mig osse. 🙂

   Såecielt det underforstået kan jeg slet ikke forholde mig til ej heller hvis nogen skriver “kryptisk”, det gir ikke mening for mig at skrive sådan, for hvad opnås? Misforståelser!

   Ha’ en dejlig aften. 🙂

 • Det er så skønt med disse hyggedag…
  Uha…det skrevne ord er ikke nemt, og hvor kan man nogle gange blive misforstået. Ord kan opfattes på mange forskellige måder alt afhængigt af modtageren. Vi kan kun gøre vores bedste ;-D

  • @Gitte – Modtagerens sindsstemning er også afgørende for hvordan ordene modtages, men gør vi vores bedste, så kan vi ikke gøre ret meget mere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.