Menu
Hverdagslivet...

Hov!

20120220-074712.jpg

Jeg synes altså at mandagen kom hurtigere end hvad jeg lige regnede med. Hvor blev min lange weekend lige af. Nå, men det går jo nok, jeg er jo klar til endnu en kort arbejdsuge, for endnuengang holder jeg fri på fredag. 1/3 af husstandene holder dog ferie hele ugen og jeg er sikker på han nok skal nyde det.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Anne
  20. februar 2012 at 07:52

  Her i huset er vi i gang igen..efter en dejlig uge 7…Ditte har en veninde der er på efterskole på fyn…hun fik sørme fri både uge 7 og 8…viiiildt uretfærdigt mener 1/4 af hustanden her 🙂

  SVAR
  • Catarina
   20. februar 2012 at 09:01

   @Anne – Øj, det var skisme da heller ikke så dårligt, hele to ugers vinterferie. Dejligt.

   Ha’ en god mandag ikke. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar