Hov!

20120220-074712.jpg

Jeg synes altså at mandagen kom hurtigere end hvad jeg lige regnede med. Hvor blev min lange weekend lige af. Nå, men det går jo nok, jeg er jo klar til endnu en kort arbejdsuge, for endnuengang holder jeg fri på fredag. 1/3 af husstandene holder dog ferie hele ugen og jeg er sikker på han nok skal nyde det.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Hov!”

  • Her i huset er vi i gang igen..efter en dejlig uge 7…Ditte har en veninde der er på efterskole på fyn…hun fik sørme fri både uge 7 og 8…viiiildt uretfærdigt mener 1/4 af hustanden her 🙂

    • @Anne – Øj, det var skisme da heller ikke så dårligt, hele to ugers vinterferie. Dejligt.

      Ha’ en god mandag ikke. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.