Menu
Her hos os

Holder den nu også

Nogle gange tænker jeg på, om min terlerkenrække nu også holder til alle de bøger som står i den. Men indtil nu har den holdt og det må den også gerne gøre fremover.

20120403-095342.jpg

Tanken kom nu igen da jeg skulle længe den op efter maleriet, for den hænger ikke i meget og er tusse tusse gammel med omregulere og det hele.

20120403-095442.jpg

20120403-095525.jpg

Efter en omgang afstøvning med en fugtig klud, er alle kogebøgerne nu atter på deres plads. Men jeg synes der er flere nu og ikke så meget plads som før, men det er nok fordi de ikke helt står hvor de gjorde det før. Med tiden bliver der sikker plads til flere, og så holder den som nok også til dem. Det skal den. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Deborah
  8. april 2012 at 17:17

  Jeg kan se, vi deler passionen for kogebøger. Jeg har ALT for mange til de kan stå i sådan en, omend jeg har en plan om, at jeg gerne ville have sådan en til “display”. Næste problem – plads! Så de bliver nok, hvor de er i reolen. Der er mindst to, af dem jeg kan se, vi begge har. Den store vegetariske og den asiatiske!

  SVAR
  • Catarina
   8. april 2012 at 18:12

   @Deborah – Det er ikke fordi jeg som sådan samler på dem, men det er bare kommet til igennem hele livet så…

   Men de er hyggelige at bladre i go finde inspiration i.

   Et par af dem står også i lag og hvis der kommer flere til, bliver lagene nok bare størrere. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar