Menu
Familieliv

18 år – det er ikke til at forstå hvor tiden er blevet af

I dag fylder min elskede søn 18 år. Det er vildt! I aftes tænkte jeg på, at at jeg ikke synes det er ret længe siden, at jeg sad med en dejlige og skøn lille baby i mine arme. Det er heller ikke længe siden jag kneb en tåre eller 10, da jeg afleverede ham i børnehaven ved “alle de meget store børn”. Eller hans første skoledag, som han have glæde sig enormt meget til. Senere kom konfirmationen, efterskolen og starten på gymnasiet. Det hele føles som i går, det er det jo ikke.

Min lille dreng er nu en voksen mand som er højere end jeg, og med dyb stemme. En ualmindelig selvstændigt ung mand og som helt sikker bliver et godt parti. Tiden er føjet afsted i det aller bedst tænkelige selskab.♥

16 kommentar

  • Catarina
    3. april 2012 at 10:20