Helt færdigt – næsten

1. april 2012

Hold nu op hvor her jeg knoklet. Jeg har fået malet alle lofter i stue, køkken og køkkenalrum. I stuen mangler jeg en væg, der hvor sofaen står og i alrummet en lille væg hvor whiteboard, gad nemlig ikke lige pille den ned i dag. Så en 1 1/2 times arbejde venter i morgen og derefter entreen med 6 døre. 🙄

Sønnike kom på et tidspunkt og spurgte om han skulle hjælpe, og det sage jeg ikke nej til, så han kastede sig over alle panelere. Tænk at have en teenager, som bare er så dejlig og hjeælpsom, jeg er ret så glad for den skønne unge mand han er vokset op til at blive.

20120401-210352.jpg
Mobilbillede

Det har i løbet af dagen liget en slagmark, men nu er alt på plads igen og i morgen bliver det ikke så slemt, da det kun er en væg der skal rydes for møbler.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Donald 1. april 2012 at 21:39

  Og det er ikke aprilsnar? Jeg er imponeret – jeg kan godt lide at læse om det. Inspirerende! 🙂

  • Reply Catarina 1. april 2012 at 21:53

   @Donald – Nope, ikke en aprilsnar, for jeg kan mærke at min nakke og arme er godt brugt. 🙂

   I morgen står entreen og resten for skud. 🙂

 • Reply Helle K. 2. april 2012 at 14:53

  Hep! – hos os er det håndværkeren som maler – han synes ikke, at jeg kan gøre det godt nok 😉

  • Reply Catarina 2. april 2012 at 20:46

   @Helle K. – Her er vi vist begge lige gode til det og da manden ikke er hjemme nu, kunne jeg lige så godt kaste mig over projektet så vi kan nyde påsken sammen. 🙂

  Skriv en kommentar