Ingen søndagsafslapning her

1. april 2012

Jeg har lige kysset den søde mand farvel og vinket til jeg ikke kunne se bilen mere. Et fly i Kastrup venter på forude og de næste dage, bliver i hans tilfælde tilbragt i Tallinn. Jeg er trukket i malertøjet og har funde ruller, pensler og maling frem. Stuen og køkkenalrunnet (som går ud i et) trænger til en opfrisker inde vi i næste uge får et par nye møbler og i uge 21 får de sidste. Møbler vi købte for tre uger siden. Fandens til lang leveringstid. Men ok, så får jeg det osse som jeg vil have det. 🙂

Jeg håber, at jeg kan blive færdig på to dage med de her rum, og derefter må entreen også lige få en frisker og en ny garderobetingest, men det bliver nok først onsdag, for en vigtig fødselsdag venter på tirsdag. Skønt med påskeferie.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

11 kommentarer

 • Reply Stine 1. april 2012 at 11:43

  Jeg er så forelsket i de træer men jeg synes desværre vores entre er for lille. Øv! Husk at poste billeder af det færdige resultat 🙂 God arbejdslyst!

  • Reply Catarina 1. april 2012 at 21:08

   @Stine – Vi har bestemt heller ikke nogen stor entre, men jeg skal nok få plads til det, for det er bare så fedt. 🙂

   • Reply Stine 1. april 2012 at 21:26

    Nu glæder jeg mig endnu mere til at se hvordan du får plads så, det kunne være så dejligt med et træ i vores entre 🙂

    • Reply Catarina 1. april 2012 at 21:52

     @Stine – Jeg skal nok smide et billede op, når den kommer op. 🙂

 • Reply FruE 1. april 2012 at 14:39

  God arbejdslyst. Det tager tid med maleriet, men det er så fedt bagefter. Vi er færdige med kontor og soveværelset og i påske står stuen for skud.

  Håber manden din får en god tur. Så bliver det også godt for ham, at komme hjem lidt længere tid med sammenhængende fridage med familien 🙂

  • Reply Catarina 1. april 2012 at 21:09

   @FruE – Han glæder sig også til de mange dage herhjemme og det må jeg sige at nu også gør. Det er en anelse for meget rejseri. 🙂

 • Reply Katja 3. april 2012 at 11:19

  Skønt med nymalede væge og nye møbler. Måtte grine lidt da jeg læste din kommentar : Købt for 3 uger siden – fandens til lang leveringstid 🙂 For vi bestilte sofaer d.13/12.11 og de blev leveret i onsdags !!!!! Men ja skal det være lige som man vil ha´det – koster det tid…og vores sofaer blev først lavet da vi købte dem og ikke i standard sidddemål.

  Go´Påske !

  Katja

  • Reply Catarina 3. april 2012 at 11:22

   @Katja – Det er præcis det samme med vores møbler, de bliver også først lavet efter vi afgav vores bestilling. Men heller det end noget som man kan “leve” med, for det er jo trods alt da nogle år vi har dem. 🙂

   Tillykke med jeres nye sofa, håber den var værd at vente på. 🙂

   Også en god påske til dig og dine.

 • Reply Kold men solrig morgen | 5. april 2012 at 09:53

  […] brødet er lige kommet ud af ovnen og entreen er ved at tage form, men jeg skal lige have hentet et træ på lørdag hvor forretningerne atter har åben. Jeg ville egentlig have haft hentet det en af de […]

 • Reply Så kom træet op | 7. april 2012 at 18:59

  […] Her hos os · Skriv en kommentar fra hjertetSå nåede vi så langt at træet som jeg jo har fablet om jeg ville have kom ishus og er blevet sat op.Den er lige præcis så smuk og anvendelig som jeg […]

 • Reply Allerede mandageftermiddag | 14. maj 2012 at 16:50

  […] sådan gratisting. Nu er stuen meget tom og rungende, men allerede onsdag, kommer møbelfirmaet med de nye møbler, en hel halv uge før tiden. Heldigvis.En vvs mand er blevet indkaldt til, også at kikke forbi […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.