Menu
Hos os

Ingen søndagsafslapning her

Jeg har lige kysset den søde mand farvel og vinket til jeg ikke kunne se bilen mere. Et fly i Kastrup venter på forude og de næste dage, bliver i hans tilfælde tilbragt i Tallinn. Jeg er trukket i malertøjet og har funde ruller, pensler og maling frem. Stuen og køkkenalrunnet (som går ud i et) trænger til en opfrisker inde vi i næste uge får et par nye møbler og i uge 21 får de sidste. Møbler vi købte for tre uger siden. Fandens til lang leveringstid. Men ok, så får jeg det osse som jeg vil have det. 🙂

Jeg håber, at jeg kan blive færdig på to dage med de her rum, og derefter må entreen også lige få en frisker og en ny garderobetingest, men det bliver nok først onsdag, for en vigtig fødselsdag venter på tirsdag. Skønt med påskeferie.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

11 Kommentar

  • Catarina
    1. april 2012 at 21:08