Menu
Hverdagen

Som alle andre

..eller næsten, så smuttede Søren og jeg en lille tur over grænsen til Tyskland. Som altid mest for turens skyld, men vi fik da også handlet lidt, men det er slet ikke til sammenligning med de mange mange andre som også havde taget turen igennem det jyske.
20120406-094312.jpg
20120406-095152.jpg
Vores vogn var nærmest larmende tom i forhold til de mennesker vi stod i kø sammen med. Og kø, det må man sige der var. Men da vi have jo tid nok og ikke hastværk, så de tre kvarter vi stod i kø, blev benyttet til at kikke på alle de forskellige typer som stod i de andre 7 kassekøer. En rigtig hyggelig dag sammen med den søde mand.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    6. april 2012 at 16:27