Tykke pølser

8. april 2012

Normalt lider jeg ikke af varme hænder der svulmer og eller på anden for ændre facon. Men her til morgen, efter badet, ville jeg som altid tage mine ringe på, der var det umuligt for den at glide ned over mine fingre da de var tykkere end normalt. Jeg skyllede hænderne i koldt vand, og det hjalp en smule, men her for et øjeblik siden, var jeg atter nød til at tage dem af, de var begyndt at klemme.

20120408-090934.jpg

Så nu ligger ringene har ved siden af min te og venter på at mine fingre atter får normal størrelse. 🙂

PS. Tror jeg skal forbi min guldsmed så de kan blive oppoleret engang, det trænger vis igen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 8. april 2012 at 10:48

  Krydser fingre for det kun er i dag, du oplever dette.
  Jeg lider af det konstant, næsten og det er både ansigtet, hænderne og fødderne.
  Hvis det vil forfølge dig, kan guldsmeden hjælpe dig med at gøre ringene større, det ses næsten ikke.

  • Reply Catarina 8. april 2012 at 18:08

   @Karin – Det var da træls at du sådan lider af det mere eller mindre hele tiden. Jeg har nu atter helt normale fingre og håber det bare var en “enlig svale” 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.