Menu
Hverdagen

Tykke pølser

Normalt lider jeg ikke af varme hænder der svulmer og eller på anden for ændre facon. Men her til morgen, efter badet, ville jeg som altid tage mine ringe på, der var det umuligt for den at glide ned over mine fingre da de var tykkere end normalt. Jeg skyllede hænderne i koldt vand, og det hjalp en smule, men her for et øjeblik siden, var jeg atter nød til at tage dem af, de var begyndt at klemme.

20120408-090934.jpg

Så nu ligger ringene har ved siden af min te og venter på at mine fingre atter får normal størrelse. 🙂

PS. Tror jeg skal forbi min guldsmed så de kan blive oppoleret engang, det trænger vis igen.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    8. april 2012 at 18:08