Menu
Familieliv / På tur

Frokost på Nordfyn

Påskefrokost på Munkebo Kro

Søren synes det var længe siden vi sidst havde være ude og blive luftet, så derfor inviterede han i dag på en skøn frokost på Munkebo Kro. Vi har længe snakket om at vi skulle en tur derud, inden Pasfall (kokken) og hans kone stopper. De har været indbegrebet at Munkebo Kro siden 2000 hvor de slog dørene op til dette lille luksuriøst hotel, med en af landets bedste gourmetrestauranter.

Frokostbuffeen, som selvfølhelig blev serveret til hvert enkelt bord, bestod af:
• Marinerede sild med karrysalat og pocherede æg
• Koldpocheret torskefilet med rygeost & malt
• Munkebo Kros rejecocktail med strimler af frisk fennikel
• Skærising i mango, serveret med grønsagspickles
• Kalveculotte med cremede ditta kartofler
• Lammefrikassé med bagte løg & selleri
• Kylling ballontine med sauteret spidskål
• Danske oste, kompot & ristet rugbrød
• Påskeæg i chokolade med hindbærcolli

Påskefrokost på Munkebo Kro

Påskefrokost på Munkebo Kro

Påskefrokost på Munkebo Kro

Påskefrokost på Munkebo Kro

Til frokosten fik vi Munkobo Kros egen øl lavet i sammenarbejde med Albani. Til osten og desserten, bestildte vi kaffe og te, og selvfølgelig fik jeg var mælk til min te, det er ellers ikke noget jeg er forvent med.

En super hyggelig frokost, med excellent betjening og mere end rigeligt med mad. Også ved de andre borde, kunne der ikke spises op. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der, hvis standarden eller fortsætter, efter Pasfall stopper. Men ellers vil jeg meget gerne besøge den restaurant han evt. kommer til, eller åbner. 🙂

Alle billeder er taget med telefonen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

  • Catarina
    8. april 2012 at 21:36