Det er lige ved at de er der

9. april 2012

Jeg var jo heldig at få en fødselsdagsgave af mine forældre sidste år, som jeg kan have glæde af i mange år fremad.

20120409-152401.jpg

20120409-152411.jpg

Nu er de første 4 begyndt at vise ders smukke farver derude i have, og når først det bliver varmere, så er jeg sikker på, det vil bugne med skønne tulipaner i alle mulige farver, lige til at klippe af og nyde indenfor også.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.