En god dag

11. april 2012

Mødet på jobbet gik rigtig godt og jeg kom vidt omkring, det gør vi nu altid, men godt at vende de mange ting der rør sig inden for marketingverdenen. Efter sådan et møde og derefter samlen på op arbejdsopgaver, er det dejligt bare at lave ingenting, og det er lige præcis havd jeg har lavet de sidste par timer.

20120411-192255.jpg
Mobilbillede

Søren er også hjemme igen efter et kort vesit øst for storbælt og er nu hjemme de næste par uger. Slet ikke tosset sådan at have en normal familiehverdag igen. At der så står lidt rekseri og vinker i horisonten snakker vi ikke om. Nu nydes der bare sammen. Skønt.

En god aften til blogverdenen herfra og den er jo smuk og uden regn. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle 11. april 2012 at 21:47

  Tak for det – selvom min aften er ved at være slut. Sengen kalder, efter en aktiv dag.

 • Reply Catarina 12. april 2012 at 06:45

  @Helle – 🙂 så håber jeg du har haft en god nat. 🙂

 • Reply Therese 12. april 2012 at 14:43

  Dejligt at ha’ manden hjemme igen 😉 Håber I fik puttet under dynen.

  • Reply Catarina 12. april 2012 at 17:55

   @Therese – Det er så skønt og dejligt ikke at ligge alene i sengen. 😉

  Skriv en kommentar