Menu
Hverdagen

En god dag

Mødet på jobbet gik rigtig godt og jeg kom vidt omkring, det gør vi nu altid, men godt at vende de mange ting der rør sig inden for marketingverdenen. Efter sådan et møde og derefter samlen på op arbejdsopgaver, er det dejligt bare at lave ingenting, og det er lige præcis havd jeg har lavet de sidste par timer.

20120411-192255.jpg
Mobilbillede

Søren er også hjemme igen efter et kort vesit øst for storbælt og er nu hjemme de næste par uger. Slet ikke tosset sådan at have en normal familiehverdag igen. At der så står lidt rekseri og vinker i horisonten snakker vi ikke om. Nu nydes der bare sammen. Skønt.

En god aften til blogverdenen herfra og den er jo smuk og uden regn. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    12. april 2012 at 06:45