Menu
Dagligdagen

En heldig kartoffel, det’ mig

Der hvor min arbejdsplads ligger er virkelig ude på landet i en smuk gammel gård. Det betyder osse at landposten kommer i hans lille postbil og ikke nok med at han kommer med opsten, den bliver leveret inden på kontoret og hvis vi har nogle breve om skal postes, så tager han dem osse med. Indimellem har jeg bestilt vare over nettet og i stedet for at få dem leveret hjemme, skriver jeg, som leveringsadresse, firmaets adresse på.

Når der så er privat post, er posten så sød at slæbe pakkerne, enten hæn til bilen, min bil, eller helt ind på mit skrivebord. I dag var der en pakke til mig, men jeg vidste at jeg ikke havde bestilt noget og var defor lidt overrasket over den store pakke som posten kom slæbene på. Jeg skynte mig at pakke den op, for nysgerrig er jeg. Stor var min overraskelse da jeg i pakken finder 5 smukke have bøger.

Jeg kunne ikke lige greje hvorfor jeg skulle have dem, indtil jeg så forfatterens navn på bøgerne. Dorthe Kvist. Ahh, så var jeg med. Firmet har sponsoret et par småting til bogen, efter hun for meget længe siden henvendte sig til mig om netop dette. Jeg var slet ikke klar over at bogen allerede ville være færdig. Men det er den. Og meget smuk også.

20120412-175840.jpg

20120412-175850.jpg

20120412-175917.jpg

20120412-175941.jpg

20120412-175955.jpg

Lone og jeg fik en med hjem, bossen en til privaten og 2 smukke bøger står nu på kontoret. Jeg glæder mig mig til at fordybe mig i bogen og alle de smukke billeder og gode tips og ideer. 🙂

3 kommentar

 • Helle K.
  12. april 2012 at 20:30

  Som landposten da jeg var barn 🙂
  Sikke en fin bog 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. april 2012 at 20:38

   @Helle K. – Det er rigtigt hyggeligt at få post på den måde. 🙂

   Reply
 • […] Dorthe sponsorede det firma jeg arbejder i, lidt sidste år og da var vi så heldige også at en stak bøger, men i år har vi ikke sponsoreret noget, men alligevel synes Dorthe, at vi skulle have hendes nye […]

  Reply

Skriv en kommentar