Nogle gange er det så lidt der skal til

19. april 2012

20120419-174659.jpg

Det var præcis hvad jeg var da jeg dinglende ind af døren efter arbejde. Faktisk sad jeg og gabte og følte mig heltigennem træt. Så efter en del gaberi, besluttede jeg mig for, at en halv time på øjet, måtte være det der skulle til. Jeg satte telefon til at give lyd fra sig efter 35 minutter. Men efter præcis 30 minutter vågnede jeg og var helt frisk. Nogle gange er det så lidt der skal til.

Nu er jeg klar til at hygge med resten af familien, uden de behøver at se på mit åbne ansigt. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply FruE 19. april 2012 at 18:27

  Power nap… det man i vores bedsteforældres tid kaldte en lur 🙂

  • Reply Catarina 19. april 2012 at 18:47

   @FruE – Jeps og den faldt lige på et tørt sted. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.