Menu
Hverdagen

Nogle gange er det så lidt der skal til

20120419-174659.jpg

Det var præcis hvad jeg var da jeg dinglende ind af døren efter arbejde. Faktisk sad jeg og gabte og følte mig heltigennem træt. Så efter en del gaberi, besluttede jeg mig for, at en halv time på øjet, måtte være det der skulle til. Jeg satte telefon til at give lyd fra sig efter 35 minutter. Men efter præcis 30 minutter vågnede jeg og var helt frisk. Nogle gange er det så lidt der skal til.

Nu er jeg klar til at hygge med resten af familien, uden de behøver at se på mit åbne ansigt. 🙂

0

2 kommentar

 • FruE
  19. april 2012 at 18:27

  Power nap… det man i vores bedsteforældres tid kaldte en lur 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. april 2012 at 18:47

   @FruE – Jeps og den faldt lige på et tørt sted. 😀

   Reply

Skriv en kommentar