Menu
Hos os

Så kommer nummer to

Endelig i dag kom reol nummer to, men modsat sidste gang hvor jeg selv nørkede med at få den samlet, var jeg i dag kun assistent. For ham den søde mand, men styr på værktøjet, er hjemme for tiden og dermed var han chefen i samlingsprocessen. Dejligt siger jeg bare.

20120418-185825.jpg
Jeg har skrabet næsten alt mit nips sammen, og det har nu plads i de to reoler, ikke meget hvis du sørger nogle af mine veninder, men nok til mig.

Lige nu er der kommet lidt bøger på den, men der kommer flere, når jeg først har været inde på det bagerste værelse og hentet dem, men med en lang arbejdsdag i dag, og flere af dem de næste par dage, tager jeg en slapper.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    18. april 2012 at 19:25