Så kommer nummer to

18. april 2012

Endelig i dag kom reol nummer to, men modsat sidste gang hvor jeg selv nørkede med at få den samlet, var jeg i dag kun assistent. For ham den søde mand, men styr på værktøjet, er hjemme for tiden og dermed var han chefen i samlingsprocessen. Dejligt siger jeg bare.

20120418-185825.jpg
Jeg har skrabet næsten alt mit nips sammen, og det har nu plads i de to reoler, ikke meget hvis du sørger nogle af mine veninder, men nok til mig.

Lige nu er der kommet lidt bøger på den, men der kommer flere, når jeg først har været inde på det bagerste værelse og hentet dem, men med en lang arbejdsdag i dag, og flere af dem de næste par dage, tager jeg en slapper.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 18. april 2012 at 19:09

  Det ser godt ud 🙂 og der er også nok nips til mig 😉

  • Reply Catarina 18. april 2012 at 19:25

   @Helle K. – Ja, det er ikke så tosset, nu glæder jeg mig bare til resten kommer. 🙂

 • Reply GitteSP 19. april 2012 at 08:00

  Det ser rigtig fint ud – let og luftigt 🙂

  • Reply Catarina 19. april 2012 at 18:17

   @GitteSP – Dens luftighed var også det vi faldt for. 🙂

 • Reply dorthe fog 20. april 2012 at 10:37

  Hej Cat
  Hvor ser det bare godt ud…..let og luftigt.Flot du har fået malet.Glæder mig til,at se resten:)

  • Reply Catarina 20. april 2012 at 13:06

   @Dorthe – Det er nemlig let og luftigt og når så resten kommer så bliver det bare så godt.

   Vi finder en dag hvor I kan komme ud. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.