Delvagt

20. april 2012

Jeg har jo normalt tidligt fri fra job om fredagen og jeg elsker det. I dag har er jeg også gået tidligt, men jeg skal måske afsted igen. Jeg skal ud og filme og fotografere for jobbet. En film som skal laves med udsigt til tørvejr. Egentlig var det meningen at det skulle foregå lige efter arbejde, men da tis-øsede regnede det og aftalen blev at Bossen og jeg samt manden jeg skal filme, ringer sammen igen kl. 16:00 for at se hvordan vejret er.

Et eller andet sted gider jeg egentligt ikke, nu hvor jeg er kommet hjem, men på den anden side, skal den film og billeder altså osse bare i kassen og helst inden mandag. For den kommende uge, er der rigeligt at lave.

Kom nu sol eller os bliv væk. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.