Blomstergaveregn

I dag stod den først på lidt morgente, mens jeg kikke film og billeder igennem fra gårsdagens eftermiddagsjob. Det hele kan bruges og skal nu bare særres sammen, så det ser lidt godt ud. Derefter hentede jeg min far for jeg har fået min fødselsdagsgave og med den var også hjælp til at få den i jorden og op igen når den tid kommer.
20120421-154359.jpg
Gaven er en hel masse dahliaknolde. Fantastisk. 🙂 Da jeg gerne vi have den tæt på huset, skulle vi først lige flytte jordbærene og rabarberen. De er har nu fået plads ned i den runde bed ved siden af bærbuskene.
20120421-154407.jpg
Da alle knoldene var i jorden, var det tid til lidt hygge og havesnak og det er min far og jeg gode til. Jeg glæder mig for vildt til de alle kommer op og jeg kan klippe buketter af og tage med ind, så de kan pynte indenfor også. De er så smukke med deres enorme og imponerende blomster.
20120421-154415.jpg
Tak til mine dejlige forældre for den super skønne fødselsdagsgave, som jeg glæder mig til at plukke buketter af. 🙂

20120421-154541.jpg

Da jeg have kørt min far hjem, var det tid til at tømme kælderen for pap, flaminge (alt det emballage som vores nye reoler ankom i), samt reklamer og glas. Nu er det til at komme til dernede igen. Skønt.

En dejlig effektiv lørdagformiddag/egtermiddag med indlagte hyggestunder er slet ikke nogen dårlig lørdag hvis du spørger mig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Blomstergaveregn”

    • @Gitte – Tak skal du have. Det bliver skønt når de kommer op og viser deres smukhed. 🙂

      En god sændag til dig også. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.