Det blev ikke til så meget mere

..søvn, for jeg kunne jo ikke falde i søvn igen, men lidt læsning og afslapning i sengen er heller ikke det værste der kan ske sådan en lidt smågrå lørdag morgen.

Nu er jeg gået i sving og har fået sat maskemakinen i gang og mens den snurre lystigt i bryggerset, har jeg brygget mig en kop te, som nydes sammen med lidt bloglæsning og et anfægt som spiller sagte i baggrunden. AirPlay spiller max og specielt, når jeg styrer det fra iPaden.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Det blev ikke til så meget mere”

  • AirPlay, er fantastisk!

    Håber du havde en dejlig lørdag. Her står den på tidligt i seng, og i morgen er helt åben, uden aftaler.
    Kram 🙂

    • @Therese – Ja, er du gal. 🙂 Jeg har hele dagen haft min iPad kørende på shuffel med alle vores cd’er som jeg har digitaliserede (så nu har jeg ikke mere plads på den;-) ).

      Kram og god aften jer alle tre. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.