Instagram

26. maj 2012

20120526-190021.jpgDet er der meget af min “blogtid” er hendlagt til i disse dejlige sommerdage. Instagram er i sin enkelthed et socialt netværk, meget anderledes end Faceboog og Twitter. Her er “opdateringen” kun et foto, men en lille tekst, hurtigt og meget simpelt, da det hele foregår fra mobilen. Man kan follow andre brugere og de dig – og man kan trykke ‘like’ på billeder man synes om, og hvis man har lyst, kan man også lægge en kommentar. Såre simpelt og lige til. Billedblogging når den er bedst og hurtigst.

Hvis du selv er på Instagram, og har lyst til at følge mig, kan du finde mig under Catarina1966. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

3 kommentarer

 • Reply FruE 27. maj 2012 at 08:19

  Det vil helt bestemt gør, så snart jeg får en iPhone. Altså både følge sig og prøve selv 🙂

  • Reply Catarina 27. maj 2012 at 08:29

   @Du kan sagtens gøre det fra din Android, det er også en app til den. 🙂

   Det er virkelig hyggeligt og let. 🙂

 • Reply Ugen der gik 15. juni 2012 at 13:52

  […] Der hvor jeg til gængeld har vist lidt af min hverdag, er påInstagram, hvor det, som jeg har skrevet før, er dejligt let lige at smide et billede og en lille tekst op.Her nedenfor er min uge i billeder og […]

 • Skriv gerne en kommentar