Instagram

26. maj 2012

20120526-190021.jpgDet er der meget af min “blogtid” er hendlagt til i disse dejlige sommerdage. Instagram er i sin enkelthed et socialt netværk, meget anderledes end Faceboog og Twitter. Her er “opdateringen” kun et foto, men en lille tekst, hurtigt og meget simpelt, da det hele foregår fra mobilen. Man kan follow andre brugere og de dig – og man kan trykke ‘like’ på billeder man synes om, og hvis man har lyst, kan man også lægge en kommentar. Såre simpelt og lige til. Billedblogging når den er bedst og hurtigst.

Hvis du selv er på Instagram, og har lyst til at følge mig, kan du finde mig under Catarina1966. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply FruE 27. maj 2012 at 08:19

  Det vil helt bestemt gør, så snart jeg får en iPhone. Altså både følge sig og prøve selv 🙂

  • Reply Catarina 27. maj 2012 at 08:29

   @Du kan sagtens gøre det fra din Android, det er også en app til den. 🙂

   Det er virkelig hyggeligt og let. 🙂

 • Reply Ugen der gik 15. juni 2012 at 13:52

  […] Der hvor jeg til gængeld har vist lidt af min hverdag, er påInstagram, hvor det, som jeg har skrevet før, er dejligt let lige at smide et billede og en lille tekst op.Her nedenfor er min uge i billeder og […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.