Landet i Køge

1. juni 2012

Efter at have sat Sønnike af i Ringsted, hvor han skal besøge hans Roommate fra efterskolen, fortsatte jeg mod Køge, hvor Pia og jeg har bestilt overnatning på Hotel Niels Juel, inden det går løs i morgen. Lige nu sidder jeg i vinduet brede vinduskarm og venter jeg på at Pia skal ankomme. Faktisk ret så hyggeligt med sol og varme.

20120601-170102.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Kisser 1. juni 2012 at 19:14

  Ej, det skulle jeg bare have vidst, så havde jeg sat dig stævne et eller andet sted. Jeg bor 1,5 km fra hvide hus.

  • Reply Catarina 1. juni 2012 at 22:31

   @Kisser – Aii, ja, det kunne have været super huggeligt – tænk a du er så tæt på. 🙂

 • Reply Kisser 1. juni 2012 at 19:16

  Ps jeg har ovenikøbet cyklet ind til “city” her til aften… Der var gode jaz orkestre rundt om i byen.

  • Reply Catarina 1. juni 2012 at 22:33

   @Kisser – Vhar ogsåmværet nede i byen her til aften, dels for at få lidt mad, men også for at hyggeshoppe (det sidste har vi gjort grundigt, med alle de tilbud)

   Vi er nu på værelset og slapper af og lader op til i morgen. 🙂

 • Reply Tøserunden 2012 3. juni 2012 at 11:40

  […] Landet i Køge Tøserunden 2012søndag d. 3. juni 2012 kl. 11:40 · Mig · Motion · Skriv en […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.