Landet i Køge

1. juni 2012

Efter at have sat Sønnike af i Ringsted, hvor han skal besøge hans Roommate fra efterskolen, fortsatte jeg mod Køge, hvor Pia og jeg har bestilt overnatning på Hotel Niels Juel, inden det går løs i morgen. Lige nu sidder jeg i vinduet brede vinduskarm og venter jeg på at Pia skal ankomme. Faktisk ret så hyggeligt med sol og varme.

20120601-170102.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Kisser 1. juni 2012 at 19:14

  Ej, det skulle jeg bare have vidst, så havde jeg sat dig stævne et eller andet sted. Jeg bor 1,5 km fra hvide hus.

  • Reply Catarina 1. juni 2012 at 22:31

   @Kisser – Aii, ja, det kunne have været super huggeligt – tænk a du er så tæt på. 🙂

 • Reply Kisser 1. juni 2012 at 19:16

  Ps jeg har ovenikøbet cyklet ind til “city” her til aften… Der var gode jaz orkestre rundt om i byen.

  • Reply Catarina 1. juni 2012 at 22:33

   @Kisser – Vhar ogsåmværet nede i byen her til aften, dels for at få lidt mad, men også for at hyggeshoppe (det sidste har vi gjort grundigt, med alle de tilbud)

   Vi er nu på værelset og slapper af og lader op til i morgen. 🙂

 • Reply Tøserunden 2012 3. juni 2012 at 11:40

  […] Landet i Køge Tøserunden 2012søndag d. 3. juni 2012 kl. 11:40 · Mig · Motion · Skriv en […]

 • Skriv en kommentar