Menu
Her hos os

Hul i jorden

Ja, nu skal det jo ikke forstås sådan, at jeg har slået et hul i jorden, eller noget i den retning. Men i går da jeg kom hjem fra job, havde et par gutter og en finkultur Volvo, lavet et ret så stort hul i jorden, lige uden for vores indkørsel.

20120621-071941.jpg

Det er åbenbart noget vand noget der skulle repereres, ikke ind til huset her, men fra huset her. Heldigvis!

20120621-071950.jpg

Stort er det. Hullet. Og godt, at de har sat noget afspærring op, for de blev ikke færdifge i går og det ville ikke være rart at lande dernede på bunden. Men mon ikke de bliver det i dag. For, for mig at se, så ser det ud til, at de i dag, “bare” skal smide jorden ned i hullet igen. Men hvad ved jeg om sådan noget. 😉


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

1 kommentar

  • Endnu et hul og det næsten på dato
    19. juni 2013 at 19:01

    […] så er der gan i graveriet her omkring matriklen og det mere eller mindre samme sted som sidste år. Denne gang er det bare ikke kloakering, men noget […]

    SVAR

Skriv en kommentar