Menu
Os og familien

Hul i jorden

Ja, nu skal det jo ikke forstås sådan, at jeg har slået et hul i jorden, eller noget i den retning. Men i går da jeg kom hjem fra job, havde et par gutter og en finkultur Volvo, lavet et ret så stort hul i jorden, lige uden for vores indkørsel.

20120621-071941.jpg

Det er åbenbart noget vand noget der skulle repereres, ikke ind til huset her, men fra huset her. Heldigvis!

20120621-071950.jpg

Stort er det. Hullet. Og godt, at de har sat noget afspærring op, for de blev ikke færdifge i går og det ville ikke være rart at lande dernede på bunden. Men mon ikke de bliver det i dag. For, for mig at se, så ser det ud til, at de i dag, “bare” skal smide jorden ned i hullet igen. Men hvad ved jeg om sådan noget. 😉

0

1 kommentar

  • Endnu et hul og det næsten på dato
    19. juni 2013 at 19:01

    […] så er der gan i graveriet her omkring matriklen og det mere eller mindre samme sted som sidste år. Denne gang er det bare ikke kloakering, men noget […]

    Reply

Skriv en kommentar