Hul i jorden

21. juni 2012

Ja, nu skal det jo ikke forstås sådan, at jeg har slået et hul i jorden, eller noget i den retning. Men i går da jeg kom hjem fra job, havde et par gutter og en finkultur Volvo, lavet et ret så stort hul i jorden, lige uden for vores indkørsel.

20120621-071941.jpg

Det er åbenbart noget vand noget der skulle repereres, ikke ind til huset her, men fra huset her. Heldigvis!

20120621-071950.jpg

Stort er det. Hullet. Og godt, at de har sat noget afspærring op, for de blev ikke færdifge i går og det ville ikke være rart at lande dernede på bunden. Men mon ikke de bliver det i dag. For, for mig at se, så ser det ud til, at de i dag, “bare” skal smide jorden ned i hullet igen. Men hvad ved jeg om sådan noget. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Endnu et hul og det næsten på dato 19. juni 2013 at 19:01

    […] så er der gan i graveriet her omkring matriklen og det mere eller mindre samme sted som sidste år. Denne gang er det bare ikke kloakering, men noget […]

  • Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.