Selvom solen nu skinner

22. juni 2012

..så tror jeg nu alligevel at jeg vil snuppe mig en lille lækkerlur her på sofaen. Den kaldte og jeg var ikke svær at overtale. Og så er jeg også frisk til at knuse og kysse på Søren, når han lander her på adressen engang i aften.

20120622-143555.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Lone 23. juni 2012 at 07:44

  Søren må være en glad mand 🙂
  God sankthansaften til jer 🙂

  • Reply Catarina 23. juni 2012 at 10:55

   @Lone – Han siger at han er verdens heldigste mand. Og jeg tror ham. 🙂

   I må også have en dejlig Sankt Hans aften. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.