Menu
Hos os

Lørdagsplaner er der ingen af

Regnen siler ned, men jeg er ligeglad, for lørdagen er lig med fri, hygge og afslapning, mens vaskemaskinen, og i dag også tørretumbleren, arbejder. Resten af huset for lov til at passe sig selv, for nullermænd og støv har det med ikke at flytte sig selv her på matriklen, så det får lov til at blive. Hvis jeg altså ikke lige pludselig for en hjerneblødning og synger “Her kommer kutter med kost og spand”. Vi får se.

I eftermiddag, kikker nogle dejlige mennesker forbi. Jeg glæder mig, for det er længe side vi sidst sås. Men sådan er det når man bor på hver side af Storebælt.

20120623-104929.jpg

Søren er atter hjemme, og nu er det heldigvis slut med rejseriet på denne side af sommerferien, og den ligger faktisk lige rundt om hjørnet. I Guder hvor jeg glæder mig til sol og varme og 3 uger i den skønne mands selskab.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    23. juni 2012 at 12:21