Lørdagsplaner er der ingen af

23. juni 2012

Regnen siler ned, men jeg er ligeglad, for lørdagen er lig med fri, hygge og afslapning, mens vaskemaskinen, og i dag også tørretumbleren, arbejder. Resten af huset for lov til at passe sig selv, for nullermænd og støv har det med ikke at flytte sig selv her på matriklen, så det får lov til at blive. Hvis jeg altså ikke lige pludselig for en hjerneblødning og synger “Her kommer kutter med kost og spand”. Vi får se.

I eftermiddag, kikker nogle dejlige mennesker forbi. Jeg glæder mig, for det er længe side vi sidst sås. Men sådan er det når man bor på hver side af Storebælt.

20120623-104929.jpg

Søren er atter hjemme, og nu er det heldigvis slut med rejseriet på denne side af sommerferien, og den ligger faktisk lige rundt om hjørnet. I Guder hvor jeg glæder mig til sol og varme og 3 uger i den skønne mands selskab.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Liselotte 23. juni 2012 at 11:07

  Det lyder herligt med sådan en lørdag, så rigtig god fornøjelse med den 🙂

  Mon dine gæster lige har været her forbi også? Så må du i hvert fald hilse 😉

  • Reply Catarina 23. juni 2012 at 12:21

   @Liselotte – Det har den faktisk og jeg skal nok hilse de skønne mennekser. 🙂

   En god lørdag til jer alle deroppe nordpå. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.