Lørdagsplaner er der ingen af

23. juni 2012

Regnen siler ned, men jeg er ligeglad, for lørdagen er lig med fri, hygge og afslapning, mens vaskemaskinen, og i dag også tørretumbleren, arbejder. Resten af huset for lov til at passe sig selv, for nullermænd og støv har det med ikke at flytte sig selv her på matriklen, så det får lov til at blive. Hvis jeg altså ikke lige pludselig for en hjerneblødning og synger “Her kommer kutter med kost og spand”. Vi får se.

I eftermiddag, kikker nogle dejlige mennesker forbi. Jeg glæder mig, for det er længe side vi sidst sås. Men sådan er det når man bor på hver side af Storebælt.

20120623-104929.jpg

Søren er atter hjemme, og nu er det heldigvis slut med rejseriet på denne side af sommerferien, og den ligger faktisk lige rundt om hjørnet. I Guder hvor jeg glæder mig til sol og varme og 3 uger i den skønne mands selskab.




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Liselotte 23. juni 2012 at 11:07

  Det lyder herligt med sådan en lørdag, så rigtig god fornøjelse med den 🙂

  Mon dine gæster lige har været her forbi også? Så må du i hvert fald hilse 😉

  • Reply Catarina 23. juni 2012 at 12:21

   @Liselotte – Det har den faktisk og jeg skal nok hilse de skønne mennekser. 🙂

   En god lørdag til jer alle deroppe nordpå. 🙂

  Leave a Reply