Menu
Camping i Europa / Campingferie 2012

Sommerferiens 4. stop

Vi tog afsted fra Kroatien lige omkring kl. 10 om formiddagen og kørte igennem Slovenien og videre til Østrig. I havde snakket om at finde et lille sted i Østrig hvor vi kunne overnatte, så “Links und Recht der Autobahn” blev fundet frem, men inden vi nåede at kikke i den, så vi et lille skilt ved en afkørsel, hvorpå der var angivet en seng, så vi kørte fra. Sikke et held. For kun 5-8 minutter derfra, lå en hyggelig lille søvnig landsby hvor Familiengasthof Meier lå. Vi fik parkeret “vogntoget” og gik i receptionen for at hører om de havde et ledigt værelse. Og sørme så. Skønt!

20120812-104120.jpg

Vi blev installeret på et skønt stort værelse, med et stort badeværelse, et toilet, entre, super hurtigt internet og tv. Mere end havd vi kunne ønske. klokken var kun tre om eftermiddagen, så vi slentrede en tur igennem byen, så med dens æille størelse var let at overskue. Vi fik handlet lidt småting og retunerede så til “hotellet” hvor vi snuppede en kaffe og samt et lille stykke sachertorte.

20120812-104132.jpg

Det var så hyggeligt at vi blev siddende derude indtil det blev aften og selvfølgelig nød vi også aftensmaden der på den lille terrasse. Da det blev mørkt, loppede vi op på værelset og smuttede i kanen.

Næste morgen vågnede vi ved at solen skinnende ind i værelset og vi gik en lille tur og nød den friske luft og de skønne bjerge.

20120812-104147.jpg

Det var ikke nær så varmt som i Kroatien, men det gjorde ikke så meget, for det var teen, kaffen og det skønne landligere morgeners som ventede os indenfor.

20120812-104208.jpg

Da morgenmaden var nydt, pakkede vi sammen, tjekkede ud og begynder at køre mød Tyskland, som skulle danne rammen om de næste dages ferie.

20120812-104231.jpg

Der er nu fantastisk smukt i Østrig og og alle de gange vi har været der, har vi nydt det. Så vi sagde “på gensyn” da vi krydsede grænsen til Tyskland. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar