Menu
Familieliv

Teltmangel lider vi ikke af og så alligevel

Vi kan jo godt lide campinglivet. Det at være ude i det fri nærmest 24 timer i døgnet er skønt og jeg kunne ikke forestille mig en sommerferie uden camping. Vi startede med alle drengene og et telt. Derefter har der været to forskellige campigvogne og en CombiCamp inde over og indimellem vognene, telt igen. Det betyder at vi rent faktisk har et 2 og 3 personers telt i kælderen og et telt til 4 med to kabiner.

Nu har vi besluttet, at vi vil vende tilbage til basis og tog et kik på vores telte og om de opfyldte vores behov. Det var der ingen af dem der gjorde, da de alle var en smule for lave og alle uden et ordentligt “opholdsrum”, så der er blevet kikket på alle de mange forskellige telttyper der findes, og lad mig bare sige, at der er mange.

Vi fandt et som opfylder alle vores krav, til både soverumlighed, opholdsrum, vandtryk/vindtryk (håber ikke vi oplever regn på vores ferier) og ståhøjde.

20120812-133327.jpg

I går satte vi det op i haven og glæder os allerede nu til det skal tages i brug til næste sommer. 🙂

8 kommentar

  • Catarina
    12. august 2012 at 17:31