Menu
Camping i Europa / Campingferie 2012

Sommerferiens 5. stop – Del 1

I Østrig havde vi besluttet os for at se om vi kunne finde et hotel i Rothenburh ob der Tauber, da det var en by vi gerne ville stifte bekendtskab med, så byen blev tastet ind i GPS’en og vi kørte afsted.

Da vi nåede Rothenburg centrum, var der masser af hoteller tæt ved hinanden, så jeg begav mig for at høre om de havde et dobbeltværelse frit i 2-3 dage. Efter at havde været ven en lille håndfuld, måtte jeg sande, at der var travlhed i byen. For de var enden helt fyldt eller også kunne de kun klare én nat.

Endnu engang satte vi GPS’en til og kørte en smule længere nordpå, men ikke længere end vi sagtens kunne besøge Rothenburg. Vi havnede i Ochenfurt og på Vald- und Sportshotel Polisna, havde et et ledigt værelse for 3 nætter. Vi parkerede endnu engang “vogntoget” og hægtet CombiCampen af låst forsvarligt og fik tjekket ind. Lige tidsnok til at se solens rødmen over de store birketræer foran hotellet, som lå oppe på en bakke, med udsigt over byen.

20120812-162338.jpg

20120812-162458.jpg

Efter en ualmindelig god aftensmad indtaget i hotellets restaurant, satte vi os ud i receptionen og fik kaffen og læste lidt nyheder og for mit vedkommende, lidt blogsurfing.

20120812-154942.jpg

Næste morgen sove vi længe, eller længe er jo relative, men vi var først klar til morgenmad omkring 8. Og mums, sikke en skøn morgenmad. Der var alt hvad man kunne ønske og jeg var ved at revne af alt den mad jeg bare måtte smage.

20120812-154959.jpg

20120812-165830.jpg

Da morgenmaden var sunket til bunds startede vi bilen, for Rothenburg ob der Tauer, skulle besøges.

0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar