Ny website

20. august 2012

Forberedelserne har været i gang i et lille halvt år og i morgen går starten til en ny webside til jobbet. Den har siden jeg startet (foråret 2011) og også før, virkelig trænkt til en gevaldig upgradering og nu er det tiden synes jeg. Den er ikke til at arbejde med til daglig og der er en del funktioner jeg virkelig savner. I morgen henter jeg mine to hollandske kollegaer fra hotellet og så skal der arbejdes igennem, de to dage de er her i Danmark for at hjælpe. Derefter skal jeg selv klare, at få den op at stå og forhåbentlig, er jeg helt klar til forårssæsonen, som for vores vedkommende starter i februar.

Jeg er ret spændt på hele forløbet her i efteråret, for ved siden af det projekt, har jeg og også lige mine almindelige opgaver. Så man kan roligt sige at jeg får rigeligt at rive i det næste ½ år. Men det bliver også spændende og helt sikkert også lærerigt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Helle 20. august 2012 at 22:13

  Rigtig spændende. Jeg har netop lagt sidste hånd på min 6. Joomla CMS installation i år.

  Hvilket systemt skal den nye side laves i?

  • Reply Catarina 21. august 2012 at 06:52

   @Helle – Ja, det bliver spændende og jeg glæder mig til at få det ind under huden. Det er et firma der hedder Daronet der har lavet systemet til os, så det er altså tilpasset præcis vores/firmaets ønsker. 🙂

 • Reply Puha sikke en dag 21. august 2012 at 19:55

  […] trætter enormt og lige nu orker jeg ikke at taste noget eller se på mere skærm. Men den nye website, er meget længere end jeg havde drømt om. Wauw siger jeg bare. Ha’ en god aften.Skriv en […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.