Menu
Hverdagen

Ny website

Forberedelserne har været i gang i et lille halvt år og i morgen går starten til en ny webside til jobbet. Den har siden jeg startet (foråret 2011) og også før, virkelig trænkt til en gevaldig upgradering og nu er det tiden synes jeg. Den er ikke til at arbejde med til daglig og der er en del funktioner jeg virkelig savner. I morgen henter jeg mine to hollandske kollegaer fra hotellet og så skal der arbejdes igennem, de to dage de er her i Danmark for at hjælpe. Derefter skal jeg selv klare, at få den op at stå og forhåbentlig, er jeg helt klar til forårssæsonen, som for vores vedkommende starter i februar.

Jeg er ret spændt på hele forløbet her i efteråret, for ved siden af det projekt, har jeg og også lige mine almindelige opgaver. Så man kan roligt sige at jeg får rigeligt at rive i det næste ½ år. Men det bliver også spændende og helt sikkert også lærerigt.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

3 Kommentar

  • Catarina
    21. august 2012 at 06:52