Menu
Camping i Europa / Campingferie 2012

Jul hele året

I Rothenburg ob der Tauer har de en fantastisk butik hvor der sælges juleting hele året rundt. Jeg var så naiv at tro at der nok ikke var nogen derinde, den dag vi besøgte Rothenburg ob der Tauer, men der tog jeg fejl. Det var virkelig mange mennesker derinde og rigtig mange købe også julepynt med hjem. Vi købte nu ikke noget, men gik og så grinede af hele “menageriet”.

20120820-190649.jpg

20120820-190705.jpg

20120820-190712.jpg20120820-190723.jpg

Men man må nu lade det dem, det var et flot flot skue og hold nu op hvor havde de mange flotte ting. Ikke at jeg kunne tænke mig at have dem stående, men flot det var det nu.

20120820-190739.jpg

20120820-190747.jpg

Så hvis du kommer til Rothenburg ob der Tauer og lige mangler lidt julepynt kan Käthe Wohlfahrt’s Weihnachtsdorf godt anbefales. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

5

4 Kommentar

 • henriette hald
  21. august 2012 at 04:36

  Lidt vildt ik, men sådan en forretning har de også i London, og jeg indrømmer blankt at jeg hver gang jeg har været derovre, liiiiige skulle omkring for at ha lidt julekugler med hjem. Jeg er jo lidt en julefis, men ok.. skørt er det vist også hihi.

  Ps: igen.. det ser godt ud med dit nye hår, men så må du da skifte dit billede ud her også da 😉

  Mange kærlige hilsener
  Henriette

  Reply
  • Catarina
   21. august 2012 at 06:58

   @Henriette – Jeg skal nok få skiftet billedet her på siden, men det bliver først senere på ugen, da jeg har for meget at se til lige nu. 🙂

   Jeg vidste slet ikke at de havde sådan en forretning i London og det selvom jeg engang boede der i næsten et år. Jeg må se om jeg kan komme til at besøge den når jeg engang igen kommer til London. Det der var mest spøjst var nu at det var højsommer mens vi var der og de spillede julesange. På det tidspunkt var julen altså ret langt væk i min bevidsthed. Hi hi. 🙂

   Reply
   • henriette hald
    21. august 2012 at 08:40

    Gud ja julesange.. det spiller de også i Londonbiksen. Lad mig nu se.. Man går over Tower Bridge og til højre. Efter en tid kommer der ligesom en lille plads med butikker og der ligger den nok så fint på hjørnet og glimtrer. Det hedder Hay’s galleria, men kig selv her:

    http://www.thechristmasshop.co.uk/

    Uhh jeg savner byen og gad godt derover igen snart :-))

    Reply
    • Catarina
     21. august 2012 at 19:51

     @Henriette – Tak for beskrivelsen, den skal helt sikker besigtiges når jeg skal derover igen. Det må godt snat være, for det er altså også alt for længe siden jeg sidst var der. 🙂

     Reply

Skriv en kommentar