Lækker bil

21. august 2012

Mens vi gik og nød den gamle del af Rothenburg ob der Tauer, hvor der, i de fleste gader stadig er tilladt biler, drejede denne skønhed af en Dodge Viber om hjørnet og var så venlig lige at sænke farten så både jeg og andre kunne snuppe et billede.

20120820-201614.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Deborah 21. august 2012 at 14:38

    Now we’re talking 🙂 – det skulle lige være incl. en MEGA Lottogevinst så!

    • Reply Catarina 21. august 2012 at 19:51

      @Deborah – Ja, det ville være tosset at trille rundt i sådan en. 🙂

    Skriv en kommentar