Så blev det efterår

Altså sådan rigtigt, for i dag røg der et par tynde strømper på fødderne samt lukkede sko. Alle sandalerne er sat lidt længere væk end normalt. Men altså ikke længere væk end de hurtigt kan finde frem igen, hvis varmen atter skulle vise sig. Måske jeg er heldig.

Arbejdsdagen kalder – nyd solen og onsdagen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Så blev det efterår”

  • @Letten – Når jeg, som nu, begynder at fryse om tærene om morgene når jeg skal ud af døren, så er der ikke så meget at gøre end at tage strømper på (i dag dog kun nylon), hvis jeg ikke lige vil være syg og det NÆGTER jeg. Har verken tid eller lyst til at være syg. Men sådan er vi mennesker heldig så forskellige.

  • @Letten – Ja, det er en smule underligt, men du må have en varm krop, som godt kan lide det lidt køligere vejr, som vi holder os her nordpå. 🙂

  • @Susanne – Det håber jeg meget, men eller kommer de frem igen omkring nytår, som skal fejres under varmere himmelstrøg. 🙂

 • Jeg har heller ikke overgivet mig til strømperne endnu – kun på mine ture i naturen og skoven med hunden.
  Men noget helt andet er, at jeg er vild med dine sko – må jeg spørge, hvor de er købt? Jeg ejer ikke et par “fine” sko – i mange år har jeg valgt dem fra, nok mest pga min overvægt og derfor gad jeg ikke sko og kjoler, men nu har jeg fået lyst til at prøve sko og skjoler igen, men jeg er vanskelig, så jeg har endnu ikke fundet et par sko, som kunne bruge – altså før jeg så dine 😉

 • Catarina: Jeg tænkte nok, at heldet ikke var med mig 😉 men Isabell Kristensen lyder også lidt for dyrt til mig – jeg må bare lede videre – og mange tak for svaret 🙂

  • @Helle K. – På de fem år, incl. hvad skoen og de to forsålinger kostede, har skoene, indtil nu kostet mig 160,- om året og de kommer til at leve da nogle år endnu. Så det går nok og er faktisk slet så dyre, når man passer på dem. 🙂

  • @Helle K. – Jeg prøver altid at passe godt på mine sko og støvler, så de holder i mange år og jeg derved har flere at vælge imellem. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.