Menu
Hverdagslivet...

Så blev det efterår

Altså sådan rigtigt, for i dag røg der et par tynde strømper på fødderne samt lukkede sko. Alle sandalerne er sat lidt længere væk end normalt. Men altså ikke længere væk end de hurtigt kan finde frem igen, hvis varmen atter skulle vise sig. Måske jeg er heldig.

Arbejdsdagen kalder – nyd solen og onsdagen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

12 Kommentar

 • Letten
  12. september 2012 at 13:45

  Jeg NÆGTER at tage sokker og sko på endnu.
  Jeg hader at have sokker på, og om vinteren kommer de af lige så snart jeg er indendørs igen.

  SVAR
  • Catarina
   12. september 2012 at 14:50

   @Letten – Når jeg, som nu, begynder at fryse om tærene om morgene når jeg skal ud af døren, så er der ikke så meget at gøre end at tage strømper på (i dag dog kun nylon), hvis jeg ikke lige vil være syg og det NÆGTER jeg. Har verken tid eller lyst til at være syg. Men sådan er vi mennesker heldig så forskellige.

   SVAR
 • Letten
  13. september 2012 at 12:23

  😉 Som regel fryser jeg mere om fødderne når jag har sokker på. Mærkelig nok, men som du selv skriver, er vi jo så forskellige.

  SVAR
  • Catarina
   13. september 2012 at 17:31

   @Letten – Ja, det er en smule underligt, men du må have en varm krop, som godt kan lide det lidt køligere vejr, som vi holder os her nordpå. 🙂

   SVAR
 • susanne
  13. september 2012 at 13:48

  Uh ha ja, det er ikke sådan at skulle pakke fødderne ind igen, men mon ikke sandalerne når frem igen et par gange, jeg håber….

  SVAR
  • Catarina
   13. september 2012 at 17:30

   @Susanne – Det håber jeg meget, men eller kommer de frem igen omkring nytår, som skal fejres under varmere himmelstrøg. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  14. september 2012 at 08:58

  Jeg har heller ikke overgivet mig til strømperne endnu – kun på mine ture i naturen og skoven med hunden.
  Men noget helt andet er, at jeg er vild med dine sko – må jeg spørge, hvor de er købt? Jeg ejer ikke et par “fine” sko – i mange år har jeg valgt dem fra, nok mest pga min overvægt og derfor gad jeg ikke sko og kjoler, men nu har jeg fået lyst til at prøve sko og skjoler igen, men jeg er vanskelig, så jeg har endnu ikke fundet et par sko, som kunne bruge – altså før jeg så dine 😉

  SVAR
  • Catarina
   14. september 2012 at 09:40

   @Helle K. – De er købt i en af skobutikkerne i Odense, jeg kan ikke huske hvilken da det er 5 år og to nye såler siden jeg købte dem. Men de er fra Isabell Kristensen men om de kan fås mere ved jeg ikke. 🙂

   De er dejlige at have på og specielt en hel lang arbejdsdag. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  14. september 2012 at 11:45

  Catarina: Jeg tænkte nok, at heldet ikke var med mig 😉 men Isabell Kristensen lyder også lidt for dyrt til mig – jeg må bare lede videre – og mange tak for svaret 🙂

  SVAR
  • Catarina
   14. september 2012 at 15:22

   @Helle K. – På de fem år, incl. hvad skoen og de to forsålinger kostede, har skoene, indtil nu kostet mig 160,- om året og de kommer til at leve da nogle år endnu. Så det går nok og er faktisk slet så dyre, når man passer på dem. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  14. september 2012 at 17:10

  Du har ret, det er en ok pris 🙂

  SVAR
  • Catarina
   14. september 2012 at 19:56

   @Helle K. – Jeg prøver altid at passe godt på mine sko og støvler, så de holder i mange år og jeg derved har flere at vælge imellem. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar