Så kom den endelig. Weekenden

21. september 2012

Så snart arbejdsdagen sluttede, smuttede jeg op og fik handlet lidt ind, inden jeg vendte snuden hjemad. Nu sidder jeg og hygger og ser Søren pakke kufferten. I morgen snupper han lige en flyvetur på en små 11 timer. Og jeg. Ja jeg bliver bare her og passer det hele – ok med mig, selvom jeg da godt gad have noget af den varme som han skal over til.

20120921-135155.jpg

Det er faktisk slet ikke så tosset at det nu er blevet weekend. Den skal nydes, nydes og nydes.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply