Så kom den endelig. Weekenden

21. september 2012

Så snart arbejdsdagen sluttede, smuttede jeg op og fik handlet lidt ind, inden jeg vendte snuden hjemad. Nu sidder jeg og hygger og ser Søren pakke kufferten. I morgen snupper han lige en flyvetur på en små 11 timer. Og jeg. Ja jeg bliver bare her og passer det hele – ok med mig, selvom jeg da godt gad have noget af den varme som han skal over til.

20120921-135155.jpg

Det er faktisk slet ikke så tosset at det nu er blevet weekend. Den skal nydes, nydes og nydes.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar