Så kom den endelig. Weekenden

Så snart arbejdsdagen sluttede, smuttede jeg op og fik handlet lidt ind, inden jeg vendte snuden hjemad. Nu sidder jeg og hygger og ser Søren pakke kufferten. I morgen snupper han lige en flyvetur på en små 11 timer. Og jeg. Ja jeg bliver bare her og passer det hele – ok med mig, selvom jeg da godt gad have noget af den varme som han skal over til.

20120921-135155.jpg

Det er faktisk slet ikke så tosset at det nu er blevet weekend. Den skal nydes, nydes og nydes.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.