Menu
Hverdagen

Efterår med lidt lune

Selvom kalenderen siger at efteråret er det egentlig ret lunt derude. Der er ikke meget vind og faktisk har vi her på Fyn været beriget med en del sol og lun lidt byger i dag.

Men efteråret er kommet. Flere af havens buske og træer viser de tydelige tegn på, at der ikke er mere sommer at hente her i 2013 2012.

20120918-180447.jpg

20120918-180452.jpg

Jeg kan faktisk godt lide efteråret, når det er som det er nu. Det jeg til gængeld ikke er så vild med, er når vestenvinden fyger ind og det råkolde og klamme også gør det. Det synes jeg er en kende ucharmerende og det gør at jeg ønsker mig lang væk. Så lige nu nyder jeg de her dage, hvor efteråret mildt og blødt, præcis som jeg kan lide det.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    20. september 2012 at 16:56