Menu
Hverdagen

Søvn

I det sidste års tid har min søvn ændret sig. Før i tiden sov jeg rimeligt god uden afbrydelser, men det sidste års tid, bliver jeg vækket af selv de mindste lyde. I længden, gør det mig træt og jeg har brug for flere timer i sengen for at føle mig udhvilet. I sommer kom jeg til at tænke på, at et par ørepropper måske ville være sagen. Igen. Igen, fordi jeg for nogle år siden prøvede nogle, men de kunne ikke forenes med mine øre, som er ret små.

I Tyskland, gik jeg så ind på et apotek for at forhøre mig om de forskellige slags. Jeg fik anbefalet nogle af silikone og købte to æsker, med hver tre sæt i. De kunne nemlig tåle at bruges igen og igen.

20120922-081246.jpg

Jeg bruger dem dog ikke mere end en 10 dages tid, og hver morgen bliver de bliver overholdt med kogende, for at de ikke skal samle bakterier. Men altså sådan et par æsker holder ikke længe og lige nu spare jeg på dem. Ikke fordi man ikke han få dem herhjemme, for det kan man, i både Matas og på apoteket, men prisen for et sæt, er dyrere end hvad jeg betalte for en æske med tre sæt i, i Tyskland, og det synes jeg lige er i overkanten. Man kan godt få dem sendt dernede fra, men skal betale 35€ i fragt, og så er vi oppe på samme beløb som herhjemme.

Men tilbage til min søvn og propperne. Som sagt er de lavet af silikone og de former sig præcis efter ens øre og er meget behagelige at sove med. Jeg blive nu ikke længere vækket af små lyde og kun min telefons dingeling om morgen høre jeg.

I Guder hvor er det skønt at sove igennem, uden at skulle ligge våden et par timer hver nat.

Min tysklandsindkøbsseddel indeholder nu mange æsker af ørepropper og det vare ikke længe inden vi bliver nød til at smutte en tur til Flensborg. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

1 kommentar

  • […] d. 1. oktober 2012 kl. 16:23 og gemt i: [Mig]Efter jeg forleden havde skrevet et indlæg omkring søvn og hvor svært det var af finde nogen ørepropper herhjemme, eller på tyske hjemmesider, som ikke […]

    Reply

Skriv en kommentar