Nogle gange bliver jeg altså helt høj af det der arbejde

Og sådan en dag var det i dag.

Dagen startede med at jeg lige mødte lidt tidligere ind, da jeg skulle plante nogle salathoveder jeg købte i går. Grunden til at de lige skulle plantes, var at vi lige slukke filme lidt snegle som “hyggede” sig i salaten. Sneuglerne havde bossen været så føling at indsamle i går, så de var klar til at guffe.

Vi fik sneglen i kassen og specielt den ene var en rigtig moviestar. Derefter stod den på etiket fremstilling til den kommende sæson. Og det er Ltså ikke så lidt der skal laves.

Kl. 14:00 havde vi møde nummer to med TV2. Denne gang foregik det inde på Kvægtorvet i Odense. Vi fik en lille, men eksklusiv, rundvisning og talte med et par af studieværterne inden vi også fik lov til at se et par af deres studier og alle de medarbejdere der laver teksttv. Ret så interessant og noget der talte ret så meget til nørden i mig.

20120927-203316.jpg

Efter den lidt mere afslappende del, gik det egentlige mødet i gang. Og kender du det, at få så meget frihed i sit arbejde, og mulighed for at lære nyt, at det bare gør en høj. Sådan har jeg det lige for tiden og specielt i dag. Fedt!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.