Menu
Teknologi

Fotos, mobile enheder og en ny telefon

Jeg kan, som de fleste nok ved, godt lige at tage billeder med min telefon. Jeg har haft to Android-mobiler og begge er blevet brugt flittigt, til alverdens ting, også til at tage feriebilleder med. Den sidste Android telefon havde jeg med til Frankrig sidste år og nogle af de billeder kan ses nederst i sidebaren her på siden. Skønne og ret god billeder, hvis jeg skal sige det selv. Og som jeg tidligere har skrevet, så brugte jeg udelukkende min iPhone på dette års sommerferie.

Efter jeg fik min iPad, kunne jeg godt se det smarte i at “tingene” taler sammen. Jeg bruge aldrig min computer mere, jeg tænder den en gang imellem for at opdatere dem, men alt andet foregår her fra iPaden af. Det smarte ved at have en iPhone og en iPad er, at de billeder jeg tager med iPhonen, automatisk kommer i Photostream, som også er på iPaden. Så når jeg skal bruge et billede til bloggen, som jeg har taget med min iPhone, så ligger det tilgængeligt her på iPaden, lige til at smide på bloggen, uden at jeg skal gøre noget. Alle andre billeder som er taget med mine andre kamera, smider jeg ind på iPaden med SD kort-adapteren.

Jeg var jo så heldig at jeg ikke betalte for den første iPhone 4, men fik den foræret at forretningsforbindelse, og nu da den nye iPhone 5 er kommet, synes jeg at tiden var inde til en opgradering. Så da muligheden bød sig for at at blive skrevet op til den nye, benyttede jeg mig af chancen, og her den anden dag, fik jeg en mail at der i dag lå en klar til mig.

20120928-121737.jpg

Nu er den hentet og jeg har lige prøvet et par småting. Hastigheden er overvældende og banktransaktionerene drøner bare derud af, ligesom billededelen/kameraet er væsentligt forbedret i forhold til iPhone 4. Jeg glæder mig virkelig til at “lege” mere med den, her hen over weekenden.

Og ja, jeg er vist lidt af en nørd – men ikke en “snob”.

Et lille tip: Hvis du har lyst til at se flere mobilbilleder, kan jeg findes på Instagram under som findes i toppen af denne side.

0

4 kommentar

 • Hege
  29. september 2012 at 19:24

  Når jeg tar bilder med min android-telefon, så ligger også bildene på min PC når jeg kommer hjem. Jeg benytter drop box, – og den snakker med min telefon.

  Reply
  • Catarina
   29. september 2012 at 20:56

   @Hege. – Det benyttede jeg også da jeg havde Android og ingen iPad. Men nu bruger jeg aldrig min pc og derfor er det smart at iPad og telefon automatisk taler sammen.

   Men godt at der er de mange muligheder der efterhånden er. 🙂

   Reply
 • Therese
  29. september 2012 at 21:04

  Shit manner, hvor er jeg grøn af misundelse. Jeg vil også ha’ en nuuuuuu!! (og jeg føler mig ellers heller ikke snobbet….). Hæ!

  Kram

  Reply
  • Catarina
   30. september 2012 at 08:10

   @Therese – Jeg ser skam heller ikke dig som nogen snob 😉

   Den er altså bare SÅ lækker og vildt hurtig, glæd dig til du selv får den i fingrene. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar