Menu
DIY

Endnu en hyggelig app

Jeg har altid været glad for at tegne og har lavet mange krusseduller igennem tiden. men god til det har jeg aldrig været. For lidt over en måneds tid siden hentede jeg en app som hedder Paper. Et tegne/maleprogran til iPhone og iPad, jeg bruger den dog kun på min iPad. Jeg har tegnet en smule i appen, men da jeg som sagt ikke er vildt god til at tegne, er det ikke blevet til så meget, men sjovt er det.

Her til aften kastede jeg mig, endnu engang over det at tegne på iPaden og det kom der det her resultat ud af. Ikke helt som jeg kunne ønske mig det, men det snerper derhen af.

20121003-211625.jpg

Med tiden kan det være resultaterne forbedres. Jeg håber det. Tænk at være én som bare var et supertallent, på det område. 🙂

Hvis du selv har fået lyst til at hente appen, kan du gøre det her.

7 kommentar

  • Catarina
    4. oktober 2012 at 13:06