Endnu en hyggelig app

3. oktober 2012

Jeg har altid været glad for at tegne og har lavet mange krusseduller igennem tiden. men god til det har jeg aldrig været. For lidt over en måneds tid siden hentede jeg en app som hedder Paper. Et tegne/maleprogran til iPhone og iPad, jeg bruger den dog kun på min iPad. Jeg har tegnet en smule i appen, men da jeg som sagt ikke er vildt god til at tegne, er det ikke blevet til så meget, men sjovt er det.

Her til aften kastede jeg mig, endnu engang over det at tegne på iPaden og det kom der det her resultat ud af. Ikke helt som jeg kunne ønske mig det, men det snerper derhen af.

20121003-211625.jpg

Med tiden kan det være resultaterne forbedres. Jeg håber det. Tænk at være én som bare var et supertallent, på det område. 🙂

Hvis du selv har fået lyst til at hente appen, kan du gøre det her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Susanne 4. oktober 2012 at 12:14

  Jeg synes den er flot

  • Reply Catarina 4. oktober 2012 at 13:06

   @Susanne – Tak skal du have, det var sødt sagt. 🙂

 • Reply Marianne Sandemand 4. oktober 2012 at 12:31

  Det er da et super billede -men kan man i grunden printe ud fra en IPad.

  • Reply Catarina 4. oktober 2012 at 13:08

   @Marianne – Det kan man godt, hvis du har en printer der understøtter AirPlay. Men ellers kam man jo gemme tegningen som et billede og så sende det til én selv og printe ud fra computeren af. 🙂

   Og tak for roserne. 😉

 • Reply Helle K. 4. oktober 2012 at 13:52

  Jeg synes også, at du er dygtig 🙂 Det kunne være fint med hvid paspartout (ved ikke lige hvordan det staves) og så en smal sort ramme.

  • Reply Catarina 4. oktober 2012 at 16:27

   @Helle K. – Aii altså, nu bliver jeg helt forlegen Helle 😳 men tak. 🙂

   Ja, sådan et passepartout, og en mørk lille ramme, vil helt sikkert klæde billedet. Måske jeg skulle på det printet. 😉

 • Reply Post fra USA 11. oktober 2012 at 19:12

  […] til det. I dag da jeg kom hjem, lå der en pakke fra USA ved døren.Jeg er jo blevet lidt bidt af en lille app, til min iPad. Appen kan man sagtens bruge med fingrene, men da jeg allerede for et lille års tid siden købte […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.