En stille lørdagmorgen

20121013-074504.jpg

Jeg sidder i køkkenet og hygger med iPad og te. Morgenen er stille, ikke kun her indenfor, men også udenfor. Det er som om regnen og det grå vejr som hersker denne morgen, ikke får folk i gang. Jeg tænker også på Sønnike som på nuværende tidspunkt nok er ved at ankomme til det hotel, der skal være hans og kammeraternes base de næste 4 uger. Selvom klokken nu er ved at være 1 om natten derover (de er 7 timer bagud) så ligger temperaturen på 24°, så den pool det er på hotellet, kommer nok til at blive brugt flittigt.

En enkelt maskine med tøj skal vaskes i dag, men ellers er her ingen huslige pligter som kalder. Jeg fik nemlig gjort hele hytten ren i går, da jeg returnerede fra banegården, så denne lørdag, står på hygge med manden inden han igen i morgen pakker kufferten og drager afsted.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “En stille lørdagmorgen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.