Jeg vinkede farvel og på gensyn

Så oprandt dagen hvor Sønnike sammen med 20 klassekammerater skal til Austin USA. Jeg havde fornøjelsen at køre den unge mand til Banegårdspladsen i Odense, hvor de skulle mødes oppe foran biografen, inde de alle skulle ned på perronen . I dag kom alle til tiden og snakken gik lystigt omkring hvad de forskellige havde med og ikke havde med.

20121012-115929.jpg

20121012-115935.jpg20121012-115940.jpg

20121012-115945.jpg

20121012-115950.jpg

Kærester og forældre fik knus og kys og så stod vi gamle eller på perronen og vinkede farvel pg på gensyn om en måned.

Nu er de på vej, og jeg venter ikke at høre fra ham før tidligst om et par dage. Men så kan jeg muntre mig med at kikke på de hjemmesider klassen har lavet til formålet, samt den Sønnike og et par ander har lavet omkring President valget. Som også er en del af deres ophold, da noget af den linje de går på er samfundsfag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
3 thoughts on “Jeg vinkede farvel og på gensyn”

  • Det bliver en FED oplevelse for dem!!! Spændende at høre hvad han siger til landet, befolkningen og det faglige omkring præsident valget.

    Knus og god weekend til jer 🙂

    • @Fru E – Det bliver det nemlig og med de forberedelser de har gjort hjemmefra og den energi de har lagt i hele projektet, tror jeg kun at de bliver vilde med at være der, selvom de jo også skal gå i skole derover. 🙂

      I må også have en god weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.