Menu
Teknologi

Post fra USA

Jeg elsker at få post og rigtigt dejligt er det, når det er noget jeg har bestilt over nettet, for så har jeg jo gået og glædet mig til det. I dag da jeg kom hjem, lå der en pakke fra USA ved døren.

Jeg er jo blevet lidt bidt af en lille app, til min iPad. Appen kan man sagtens bruge med fingrene, men da jeg allerede for et lille års tid siden købte en stylus fra Wacom (Bamboo), har jeg selvfølgeligt brugt den.

20121011-183348.jpg

Den er rigtig fin at bruge og selve gummispidsen, som man bruger er god og meget nøjagtig. Der ud over, er den meget velafbalanceret, det vil sige, at tyngdepunktet er lige hvor det skal være.

I sidste uge så jeg mig så var må en med penselhår, altså en stylus som ligner en rigtig pensel. Men ikke nok med det, det var faktisk en 2-i-1 stylus. I lukket tilstand er det en almindelig stylus, mår når kan tager “hætten” af, så gemmer der sig en pensel stylus under.

I søndags kunne jeg ikke lade være, jeg overgav mig og svingede Dankortet og måtte så bare væbne mig med tålmodighed indtil den lille pakke ankom fra USA.

I dag, sluttede venteriet. Min nye stylus(Sensu Capacitive Touch Artist Brush) ankom og jeg har lige leget lidt med den og den er fantastisk. Selv den måde den ligger i hånden på og dens afbalancering, er i orden.

20121011-183353.jpg

20121011-183357.jpg

Jeg vil dog lige nævne, at gummispidsen på Sensu, ikke er helt på højde med Bambooen. Sensuens er en anelse større og ikke helt mig, så derfor kommer jeg nok ikke til at bruge den ende helt så meget. Men så bruger jeg jo bare Bambooen, som jeg jo er rigtig glad for.

Tænk at tegne/maleglæden kan blusse sådan op igen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar