Meget tidlig morgen

20. oktober 2012

Denne lørdag morgen startede tidligt. Meget tidligt. Faktisk vågnede jeg før det tidspunkt jeg plejer at stå op til hverdag. Men skidt pyt, så får jeg da noget ud af dagen og hvis jeg trænger senere, så kan jeg jo altid snuppe en lille lur.

20121020-065928.jpg

Det gør mig intet at vågne tidligt, selvom mørket hersker derude i verdenen. Jeg har hygget ved langbordet med te og med at tegne. Et lille projekt som jeg har arbejdet på, sådan “on and of” de sidste par dage er blevet færdigt, og jeg er ganske tilfreds. Hvis du vil se det ligger det i sidebaren under Instagram

Senere i dag, når genbrugspladsen åbner, skal vi lige have fyldt bilen med en masse ting som vi ikke længere synes vi behøver. Tingene er allerede i kælderen og skal bare proppes ind i bilen så det er som lige til at gå til.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Rav og krat 20. oktober 2012 at 09:46

  Sove længe er til kl 8 her i huset *ha ha*
  Sikke mange flotte tegninger du får lavet…måske man skulle hygge sig lidt med de program 😉
  Go dag til dig…

  • Reply Catarina 20. oktober 2012 at 15:10

   @Gitte – Gid jeg kunne det, men med årene er det blevet sværere og sværere og i dag sagde uret lidt over 5 😉

   Du skulle prøve den app, den er super og jeg hygger mig med at gå til og fra uden at nogle borde roder med papir og farver. 🙂

  Skriv gerne en kommentar