Menu
Familielivet

Meget tidlig morgen

Denne lørdag morgen startede tidligt. Meget tidligt. Faktisk vågnede jeg før det tidspunkt jeg plejer at stå op til hverdag. Men skidt pyt, så får jeg da noget ud af dagen og hvis jeg trænger senere, så kan jeg jo altid snuppe en lille lur.

20121020-065928.jpg

Det gør mig intet at vågne tidligt, selvom mørket hersker derude i verdenen. Jeg har hygget ved langbordet med te og med at tegne. Et lille projekt som jeg har arbejdet på, sådan “on and of” de sidste par dage er blevet færdigt, og jeg er ganske tilfreds. Hvis du vil se det ligger det i sidebaren under Instagram

Senere i dag, når genbrugspladsen åbner, skal vi lige have fyldt bilen med en masse ting som vi ikke længere synes vi behøver. Tingene er allerede i kælderen og skal bare proppes ind i bilen så det er som lige til at gå til.

0

2 kommentar

  • Catarina
    20. oktober 2012 at 15:10