Menu
Hos os

Meget tidlig morgen

Denne lørdag morgen startede tidligt. Meget tidligt. Faktisk vågnede jeg før det tidspunkt jeg plejer at stå op til hverdag. Men skidt pyt, så får jeg da noget ud af dagen og hvis jeg trænger senere, så kan jeg jo altid snuppe en lille lur.

20121020-065928.jpg

Det gør mig intet at vågne tidligt, selvom mørket hersker derude i verdenen. Jeg har hygget ved langbordet med te og med at tegne. Et lille projekt som jeg har arbejdet på, sådan “on and of” de sidste par dage er blevet færdigt, og jeg er ganske tilfreds. Hvis du vil se det ligger det i sidebaren under Instagram

Senere i dag, når genbrugspladsen åbner, skal vi lige have fyldt bilen med en masse ting som vi ikke længere synes vi behøver. Tingene er allerede i kælderen og skal bare proppes ind i bilen så det er som lige til at gå til.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Rav og krat
  20. oktober 2012 at 09:46

  Sove længe er til kl 8 her i huset *ha ha*
  Sikke mange flotte tegninger du får lavet…måske man skulle hygge sig lidt med de program 😉
  Go dag til dig…

  SVAR
  • Catarina
   20. oktober 2012 at 15:10

   @Gitte – Gid jeg kunne det, men med årene er det blevet sværere og sværere og i dag sagde uret lidt over 5 😉

   Du skulle prøve den app, den er super og jeg hygger mig med at gå til og fra uden at nogle borde roder med papir og farver. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar