En lang og heftig uge er endelig slut og det på den bedste måde

Jeg synes denne uge har været lang og fyldt med deadlines og møder. I går havde i salgsmøde og da jeg endelig landede herhjemme efter 10 timer, var jeg ærlig talt en smule brugt. I dag bød på endnu et “møde” men af den slags hvor jeg bare skulle være og lytte.

XL BYG havde inviteret deres leverandører til årsmøde på Odense Congress Center, hvor de fremlagde deres planer for det kommende år. Ganske interesant men også en smule “krummen tær” for en marketing-dims som mig.

20121026-150847.jpg

Vi startede ud med lidt let morgenmad inden mødet og det hele sluttede af med en frokost, spm jeg sprang over, da jeg havde en aftale med min frisør i Odense centrum.

20121026-150852.jpg

Nu er der måske nogle der tænker, at det er da enormt til hende Catarina render til frisøren, men altså, når sådan en stydsning mellem de egentlige frisørbesøg, er en gratis service til de faste kunder, ja så er det da bare med at benytte sig af, at få rettet lanterne til.

Nu er weekenden startet, en let rengøring af manden og jeg er overstået og der er også handlet ind, så vi ikke behøver at gå sultne i seng.

Weekender er nu en dejlig opfindelse. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.