En lang og heftig uge er endelig slut og det på den bedste måde

26. oktober 2012

Jeg synes denne uge har været lang og fyldt med deadlines og møder. I går havde i salgsmøde og da jeg endelig landede herhjemme efter 10 timer, var jeg ærlig talt en smule brugt. I dag bød på endnu et “møde” men af den slags hvor jeg bare skulle være og lytte.

XL BYG havde inviteret deres leverandører til årsmøde på Odense Congress Center, hvor de fremlagde deres planer for det kommende år. Ganske interesant men også en smule “krummen tær” for en marketing-dims som mig.

20121026-150847.jpg

Vi startede ud med lidt let morgenmad inden mødet og det hele sluttede af med en frokost, spm jeg sprang over, da jeg havde en aftale med min frisør i Odense centrum.

20121026-150852.jpg

Nu er der måske nogle der tænker, at det er da enormt til hende Catarina render til frisøren, men altså, når sådan en stydsning mellem de egentlige frisørbesøg, er en gratis service til de faste kunder, ja så er det da bare med at benytte sig af, at få rettet lanterne til.

Nu er weekenden startet, en let rengøring af manden og jeg er overstået og der er også handlet ind, så vi ikke behøver at gå sultne i seng.

Weekender er nu en dejlig opfindelse. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar