Menu
Hos os

Jeg glæder mig

Inden længe kommer en lille bil og parkere her nede på vejen. I den ankommer veninde gennem 26 år. Marina har jeg kendt lige siden jeg som nyudlært gjorde Odense usikker.

Vi har været en del af hinanden i de bedste og de værste tidspunkter af vores respektive tilværelser. Desværre bor vi ikke længere i samme by og derfor ser vi ikke hinanden så tit som vi kunne ønske. Men når vi så ses, så skilles vi også med hæse stemmer, eller noget er ligner.

Jeg glæder mig til en fredag og noget af en lørdag i hendes selskab.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    26. oktober 2012 at 22:43