Tiden flyver bare afsted og bloggen lever et ensomt liv

5. november 2012

Men det skal være slut for nu, eller det vil jeg ikke love, men her er en kort sammendrag over hvad der har været på tapetet de sidste mange dage, ja altså ud over en masse arbejde og diverse småbesøg hist og pist.

Der har været to weekender imellem, uden at bloggen er blevet skænket en tanke. Livet og tiden er kørt forbi i et tempo, hvor der ikke har været plads til andet en afkoling, når der har været tid til det. Og afkopling skal der til for at arbejdsdagen kan hænge sammen.

Min veninde Marina var her jo i et par dage og de dage stod på hygge med mad og dejlig vin, samt en massen snakken.

20121105-163724.jpg

Jeg fik også tid til at prøve mine kunstner indenfor græskarudhuling, noget jeg egentlig gerne ville have gjort tidligere år, men altid kom for sent til.

20121105-163750.jpg

Græskarhovedet er ganske ok og jeg hyggede mig med at lave det. Til næste år, er der flere ideer på tapetet så ét er ikke nok.

Så kom bare an Halloween 2013. 🙂

Det er også blevet til nogle streger på iPadens tegne/male app og med tiden synes jeg faktisk at jeg er ved at få appen ind under huden.

20121105-163824.jpg

20121105-163833.jpg

20121105-163948.jpg

I lørdags havde vi en aftale med et sæt venner i Odense. En brunch aftale, som havde stået i kalenderen i lang tid skulle indfries. Super hyggeligt med masser af snak, mad og drikke. Jeg behøvede ingen nævneværdig mad resten af dagen.

20121105-163807.jpg

Mandagen er i gang og i dag trak den en lille tand ud og jeg bliver nok nød til at møde ind tidligere i morgen, for jeg har en lille ting som bare skal være færdig inden middag.

Nu nydes dog varmen fra brændeovnen, inden vi vil begynde at kokke på lidt aftensmad.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Layoni 31. januar 2015 at 15:44

  Smukke billeder. Især delfinen er jeg vild med, for de bittesmå bobler rundt om hovedet og øjnene gør, at det ser ud som om den bevæger sig 🙂

  • Reply Catarina 31. januar 2015 at 16:50

   Det var nogle af de første jeg lavede og jeg kan heldigvis se at jeg har gjort fremskridt fra dengang og til nu. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.