Med lidt ekstra tid kom jeg i mål

6. november 2012

I går brugte jeg en smule mere tid på jobbet og her til morgen mødte jeg så også før ind. Jeg nåede i mål og kan nu kikke på mit skrivebord som er ryddet for de værste bunker. Slet ikke tosset at tirsdagens arbejdsdag slutter positivt.

Nu vare det ikke længe inden jeg vil smutte hjemad og nyde en stille aften i mandens selskab.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar